Taalcursus in Ierland

Taalcursus in Ierland
4.8
711
(711 beoordelingen)
4.8

Een taalcursus Ierland is de perfecte keuze voor als jij jouw Engels wil perfectioneren in een fascinerend land. Met EF's taalcursus Ierland kun je ervoor kiezen om lokale keuzevakken te nemen zoals Ierse geschiedenis en volksmuziek. Ga Engels leren in Ierland met EF, beklim die glooiende heuvels en verbreed je horizon! Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Taalcursus in Ierland

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een taalcursus Ierland?

Als je een taalcursus Ierland volgt, ga je Engels leren in Ierland in het geboorteland van de beroemdste schrijvers ter wereld. De Ierse muziek komt terug in de poëzie van W.B. Yeat, de rivieren en stadsgezichten staan beschreven in de romans van James Joyce en Ierse gezegden zijn terug te vinden in het drama van Samuel Beckett. De steden in Ierland zijn bomvol culturele mogelijkheden voor studenten, en beroemde universiteiten zoals Trinity College trekken intellectuelen vanuit de hele wereld aan.

Tijdens je taalcursus Ierland leer je over de reus Finn MacCool en de legendarische held Cuchulain, terwijl je je taalkennis vergroot in een land dat doordrenkt is van geschiedenis, muziek en mythen.

Cursus Engels in Ierland is meer dan kabouters

Misschien ken je Ierland wel als de thuisbasis van kabouters, klaver, de Blarney Stone en St. Patrick. Maar op taalcursus Ierland leer je zoveel meer over dit land. Bezoek Ierland en beleef de Keltische invloed waaraan zowel Ierland als Engeland haar ritme te danken heeft. Verblijf in Dublin, een historische stad dat momenteel een periode van enorme vernieuwing ondergaat.

Ga daar ook naar de National Gallery, Trinity College of zelfs de Guinness Store House, waar de beroemdste drank van Ierland vandaan komt. Leer waarom Ierland steeds populairder wordt als intellectuele en artistieke bestemming. Naarmate jouw cursus Engels in Ierland langer duurt verbeter je je Engels terwijl je leert over deze unieke hoek van Europa. Ga Engels leren in Ierland met EF of kies uit meer dan 50 andere bestemmingen!

Taalcursus Ierland in combinatie met gastgezin of studentenresidentie?

Tijdens al onze taalreizen Ierland kun je ervoor kiezen om bij een gastverblijf te logeren. Door deel te nemen aan het dagelijks leven van de locals zul je je sneller thuis voelen in de Engelse taal en cultuur. Of je nu met ze kletst onder theetijd of sterke verhalen uitwisselt in de lokale pub, je Engels zal er enorm van vooruit gaan.

Als je liever wilt samenwonen met mensen van jouw eigen leeftijd, dan kun je ook een appartement of studentenresidentie delen met medestudenten vanuit de hele wereld. Als je samen met jouw nieuwe vrienden Dublin ontdekt, zul je ontdekken waarin onze taalreizen Ierland zo verschillen van een gewone cursus Engels thuis: de magie van Ierland doet echt iets met je.