Taalcursus in Dublin

Taalcursus in Dublin
4.9
561
(561 beoordelingen)
4.9

Een taalcursus in Dublin is een leuke manier om Engels te leren. Deze studentenstad heeft een vriendelijke en warme sfeer wat het tot de perfecte locatie maakt voor een Engelse taalcursus. Engels leren in Dublin kun je doen tijdens een kortdurend verblijf of voor een volledig academisch jaar. Dat is helemaal aan jou! Bekijk onze programma's en neem vandaag nog contact met ons op.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Taalcursus in Dublin

Gratis brochure

Waarom een taalcursus in Dublin?

Onze taalcursus in Dublin bied je een authentieke Ierse ervaring terwijl je je Engelse taalvaardigheden verbetert. Onze lessen worden gegeven in het hart van de stad, vanuit waar je de fascinerende historische plekken en schitterend ontworpen tuinen gemakkelijk kunt bereiken.

Dublin is een mix van oud en nieuw. Ga eerst naar Dublin Castle, dat stamt uit 1204. Bezoek daarna het Monument of Light, een gloednieuw herkenningspunt dat naar de hemel reikt en aantoont hoe modern de stad kan zijn. Tijdens een taalcursus in Dublin bevind je je op het kruispunt van geschiedenis en de allernieuwste technologie. Ga Engels leren in Dublin met EF.

Een taalreis Dublin in combinatie met een gastgezin of studentenresidentie?

p>Het beste aan onze taalreizen Dublin is dat je Engels kunt leren terwijl je midden in de culturele context van de taal staat, waardoor je die beter begrijpt en je woordenschat veel groter is dan alleen wat je in de les leert. Onze klassen zijn klein en onze professionele medewerkers geven je veel persoonlijke aandacht, zodat je snel en doordacht leert.

Deelnemers van onze taalreizen Dublin kunnen bij Dubliners logeren in een lokaal gastverblijf, of samenwonen met medestudenten vanuit de hele wereld. Waar je ook voor kiest, je zult nieuwe vrienden maken waarmee je je Engels kunt oefenen en je nieuwe taalvaardigheden in de praktijk brengen wanneer je de stad doorkruist, niet als toerist, maar als reiziger. Je zult groeien op zoveel verschillende vlakken.

Engels leren in Dublin is speciaal voor de literatuurliefhebber

Dublin combineert het moderne grotestadsleven met alle charme en geschiedenis waar Ierland zo bekend om staat. Tijdens onze taalreizen Dublin verbeter je je taalvaardigheden terwijl je de stad ontdekt en er je weg in vindt.

Dublin is wereldberoemd om zijn literaire traditie en gevuld met pubs waar geweldige romans zijn geschreven, schattige steegjes en zelfs een kaboutermuseum! In de lessen die onderdeel uitmaken van onze taalreizen Dublin word je klaargestoomd voor gesprekken met de locals uit jouw gastverblijf, nieuwe vrienden uit jouw klas en de praatgrage Dubliners die je bijna overal zult ontmoeten.

Wat betekent Engels leren in Dublin voor mijn carrièremogelijkheden?

Dublin is niet alleen een stad die doordrenkt is van de geschiedenis, maar ook een knooppunt voor internationale corporaties, wat het tot een ideale plek voor een cursus Engels maakt. Microsoft, Google, Facebook, Twitter en Amazon zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven met kantoren in deze stad.

Als je graag je carrièremogelijkheden wilt vergroten tijdens jouw verblijf in Ierland, biedt Dublin je geweldige mogelijkheden in een groot aantal branches. Vul je cursus Engels bijvoorbeeld aan met een stage bij een Iers bedrijf in Dublin. Met een taalcursus in Dublin verkrijg je het vertrouwen en de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in welke branche je je maar kunt voorstellen.