Taalcursus in Tokio

Taalcursus in Tokio
4.9
521
(521 beoordelingen)
4.9

Een taalcursus in Tokio is een geweldige manier om Japans te leren. Ontdek deze stad aan de voet van Mount Fuji met het drukste spoornetwerk ter wereld. Je zult de tijd van je leven hebben tijdens een taalcursus in Tokio, bomvol nieuwe ervaringen, nieuwe vrienden en heerlijk eten. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Taalcursus in Tokio

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

Waarom een taalcursus in Tokio?

Wil je eens iets anders? Een nieuw land bezoeken, een nieuwe cultuur ontdekken en tegelijkertijd een nieuwe taal leren? Schrijf je dan in voor een Japanse taalcursus in Tokio! Kies uit ons grote aanbod flexibele cursusmogelijkheden om een programma samen te stellen dat perfect bij je past, afhankelijk van je leeftijd, taalniveau en persoonlijke interesse.

Elke taalcursus in Tokio wordt op maat gemaakt zodat je precies het programma krijgt dat je nodig hebt om je doelen te bereiken. En welk programma je ook volgt, er is altijd vrije tijd voor sightseeing: je zult niets missen in het opwindende Tokio! Kom Japans leren in Tokio met EF.

Een taalcursus Japans in Tokio is méér dan de taal leren

Onze taalreizen in Tokio zijn een geweldige kans om Japans te leren en tijdelijk in de bruisende hoofdstad van het land te wonen. Of je nu nog nooit Japanse les hebt gehad of de taal al een aantal jaren leert, je zult altijd profijt hebben van onze innovatieve lesmethoden en allernieuwste lestechnologie.

Na de lessen loop je naar buiten om het beste van Tokio te ontdekken. Er zal daar een geweldige cultuur en keuken op je wachten, van minuscule eettentjes tot sushibars van wereldklasse. Zet daarom jouw volgende stap in het leren van Japans en meld je vandaag nog aan voor één van onze taalreizen in Tokio.

Japans leren in Tokio bij een gastgezin of studentenresidentie?

Er is geen betere manier om het dagelijkse leven en de cultuur van Japan te ontdekken dan aan de hand van onze taalreizen in Tokio. Je woont dan bijvoorbeeld bij Japanse locals in huis, eet samen en wisselt van gedachten over internationale ontwikkelingen, kunt vragen stellen over Japanse cultuur en advies krijgen over leuke bezienswaardigheden.

Of creëer je eigen avonturen door met andere internationale studenten in een residentie te wonen. In beide gevallen zul je profijt hebben van de talloze mogelijkheden om je Japans te oefenen en het land te ontdekken. Beide accommodaties laten je het land en cultuur beter begrijpen als onderdeel van onze taalreizen in Tokio.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.