Taalcursus in Nieuw-Zeeland

Taalcursus in Nieuw-Zeeland
4.9
795
(795 beoordelingen)
4.9

Meld je aan voor een taalcursus in Nieuw-Zeeland en start een groot avontuur. Nieuw-Zeeland is een geweldige plek om even weg te zijn van alles. Ontmoet avontuurlijke studenten van over de hele wereld en studeer samen Engels. Je kunt iedere maandag met onze taalcursus in Nieuw-Zeeland starten. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

Taalcursus in Nieuw-Zeeland

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een taalcursus in Nieuw-Zeeland volgen?

Nieuw-Zeeland is even groot als Japan en het Verenigd Koninkrijk, maar heeft slechts 4 miljoen inwoners: dat is minder dan de helft van de bevolking van Londen of Tokio! Waarom zou je je aan moeten melden voor een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland? De stad is zonder twijfel een van de mooiste plekken ter wereld, met groene bossen, schitterende fjorden en unieke wilde dieren.

Naast de rijke Maori-cultuur van de originele bevolking ervaar je er ook de bruisende levensstijlen die de recente immigranten uit de regio, uit Azië en uit Groot-Brittannië hebben meegenomen. Nieuw-Zeeland is misschien een wat ongebruikelijke bestemming voor een cursus Engels, maar dat is juist wat de ervaring zo speciaal maakt.

Een taalreis Nieuw-Zeeland is perfect voor de natuurliefhebber

Verbeter je Engels in een spectaculaire omgeving door je aan te melden voor een van onze taalreizen in Nieuw-Zeeland. Het land staat vol met natuurschoon, zoals besneeuwde vulkanen, torenhoge bergen, heldere meren en rivieren en pittoreske stranden.

In onze taalreizen in Nieuw-Zeeland worden Engelse lessen afgewisseld met georganiseerde activiteiten, excursies en vrije tijd, zodat je de schitterende landschappen van dit land met eigen ogen kunt gaan zien. Door buiten het klaslokaal te ontspannen, bijvoorbeeld te surfen, hiken en skiën, kun je je daarbinnen beter concentreren. Als je dol bent op de natuur en je Engels graag wilt verbeteren, dan zijn onze taalreizen in Nieuw-Zeeland perfect voor je.

Engels leren in Nieuw-Zeeland is meer dan een taalcursus

Nieuw-Zeelanders worden in de volksmond vaak Kiwi's genoemd en spreken Engels met een zowel charmant als uniek accent. Tijdens onze taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland verbeter je je Engels terwijl je studeert in een vriendelijke, ondersteunende omgeving. We bieden een taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland aan voor alle algemene studenten van alle niveaus, maar verzorgen ook speciale voorbereiding op jouw individuele taaldoelen.

Of je nu je carrièremogelijkheden wilt vergroten of alleen je Engels wat op wilt frissen op een gezellige school: onze leraren in Nieuw-Zeeland helpen je bij het bereiken van je doel. Je kunt je ook voorbereiden op een erkend Engels taalexamen of een stage lopen tijdens jouw taalcursus Engels in Nieuw-Zeeland.

Wat zijn de voodelen van een taalreis Engels in Nieuw-Zeeland?

Door het overvloedige aanbod van buitenactiviteiten kun je je afvragen of je wel genoeg Engels leert tijdens onze taalreizen in Nieuw-Zeeland. Het antwoord is echter ja, absoluut! Op onze taalreizen in Nieuw-Zeeland dompel je gegarandeerd onder in de Engelse taal.

De cursus focust op de communicatievaardigheden die je nodig hebt om snel met vertrouwen Engels te spreken. En ook buiten het klaslokaal gebruik je de taal veel. Gewoon door in Nieuw-Zeeland te zijn, spreek je veel locals in je vrije tijd en leer je speciale woordenschat. Tijdens onze taalreizen in Nieuw-Zeeland kun zelfs bevriend raken met Nieuw-Zeelanders die jou het natuurschoon van hun land kunnen laten zien.