Taalcursus in Auckland

Taalcursus in Auckland
4.7
518
(518 beoordelingen)
4.7

Na een taalcursus in Auckland zul je versteld staan hoe gemakkelijk en vol zelfvertrouwen je Engels spreekt. Je hebt dan enkele van de mooiste plekken ter wereld bezocht: op het noordereiland van Nieuw-Zeeland vind je warmwaterbronnen en grotten vol glimwormen. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus in Auckland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

Waarom een taalcursus Auckland?

Vind je schitterende uitzichten over het water ver weg van de gebaande paden echt geweldig, dan is een Engelse taalcursus Auckland iets voor jou. Maak na de lessen je huiswerk op het strand en beklim in het weekend een gletsjer. Je kunt zelfs leren zeilen! Ontdek de chique winkels van High Street en Queen Street of ga naar de vlooienmarkt van Avondale's voor iets echts unieks. Wil je een authentieke Nieuw-Zeelandse traditie meemaken, ga dan naar een rugbywedstrijd in Eden Park.

Omdat onze school op een centrale plek in de stad staat, ontdek je van daaruit gemakkelijk alle lokale bezienswaardigheden. Het was nog nooit zo leuk om een taal te leren, dus meld je vandaag nog aan voor een Engelse taalcursus in Auckland! Ga Engels leren in Auckland met EF!

Een taalreis in Auckland is perfect voor de buitenmens

Wanneer je omringd wordt door een taal en cultuur leer je gemakkelijk Engels, en onze taalreizen in Auckland brengen je naar een van de mooiste plekken ter wereld! De stad wordt steeds opnieuw genoteerd als een van de meest leefbare steden ter wereld, dus je zult nooit spijt krijgen van je keuze voor Auckland als studiestad.

Het schitterende landschap van Auckland omvat onder meer vulkanen, havens en rivieren, waar je dankzij de milde temperaturen het hele jaar door van kunt genieten. Dankzij de jachthavens, zandstranden en rugby- en tennismogelijkheden zijn onze taalreizen in Auckland geweldig voor iedereen die van het buitenleven houdt.

Welk taalniveau heb ik nodig om een taalcursus Auckland te volgen?

Of je nu nog amper Engelse les hebt gehad of de taal het liefst wilt leren spreken zoals een native speaker, we hebben een Engelse taalcursus in Auckland die bij je past. Ons populairste programma is een intensieve cursus met 6 uur les per dag: genoeg om zelfs met het strakste schema nog voldoende vooruitgang te boeken.

Ook hebben we relaxtere programma's waarmee je 's middags vrij bent om Auckland te ontdekken. Leer je voor een Engels examen of bereid je je voor op een Nieuw-Zeelandse universiteit, dan kunnen onze speciale programma's in Auckland je daarmee op weg helpen. Wat je huidige taalniveau ook is, met onze Engelse taalcursus in Auckland groeit jouw taalkennis exponentieel.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.