Taalkamp in Duitsland

Taalkamp in Duitsland
4.9
754
(754 beoordelingen)
4.9

Breng jouw vakantie door op taalkamp in Duitsland, terwijl je je Duits verbetert. EF organiseert allerlei sport- en culturele activiteiten waardoor je in je vrije tijd je Duits nog meer kunt perfectioneren, makkelijk vrienden maakt en een leuke tijd beleeft. Meer weten over een taalkamp in Duitsland? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalkamp in Duitsland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

Ontdek bestemmingen

Taalkamp in Duitsland

Op ons taalkamp in Duitsland verbeter je je Duits en geniet je van een culturele vakantie. We bieden cursussen aan van verschillende zwaarteniveaus en met een breed aanbod aan thema's. Als je besluit om op kamp te gaan in München, zul je worden omringd door moderne en middeleeuwse gebouwen en lonken de Alpen aan de horizon. Dat maakt deze stad tot een geweldige plek om de Duitse taal te studeren. Ook leer je veel over de regio dankzij onze combinatie van klassikale lessen, excursies, activiteiten en vrije tijd. Vanuit de hele wereld komen studenten naar ons taalkamp in Duitsland. Samen kunnen jullie de stad ontdekken, de cultuur ervaren en je verbeterde Duitse taalvaardigheden oefenen met de vriendelijke locals.

Kies je accomodatie in Duitsland

Tijdens jouw taalkamp in Duitsland kun je zowel bij een gastverblijf als in een studentenresidentie logeren. Wonen in een gastverblijf is een intensieve onderdompeling in de Duitse cultuur. Je leert Duits zoals de Duitsers dat zelf spreken en pikt misschien zelfs het lokale accent op. Een gastverblijf zorgt er ook voor dat je een levenslange band met Duitse mensen kunt krijgen. Als je op taalkamp in Duitsland voor de residentie kiest, woon je dicht bij de school en leer je je medestudenten snel goed kennen, aangezien je met hen samenwoont. Maar waar je ook voor kiest, de medewerkers op ons taalkamp in Duitsland begeleiden je gedurende je hele trip. Je bent dus verzekerd van een geweldige, onvergetelijke ervaring.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.