Alle EF programma's

Taalkamp

Taalkamp
4.5
1548
(1.548 beoordelingen)
4.5

Een taalkamp is voor velen hét hoogtepunt van de school- of paasvakantie. Combineer jouw liefde voor taal, sport en spel en vertrek dit jaar nog op een vakantiekamp in het buitenland met EF. Volg een buitenlandse taalcursus, ontdek een nieuwe cultuur en maak plezier met vrienden. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF Taalkampen voor jou kunnen betekenen.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Waarom kiezen voor een EF Vakantiekamp?

Al onze vakantiekampen zijn een combinatie van taalkampen en culturele onderdompeling, waarin jij je aanpast aan de gewoonten en gebruiken van het gastland. Zo verbeter je snel en effectief jouw taalvaardigheden tijdens zomerkampen in Amerika, Engeland en Frankrijk.

Omdat je op een taalkamp dagelijks de taal oefent met moedertaalsprekers zul je merken dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt wanneer je de taal spreekt.

Het taalonderwijs op onze taalkampen wordt gegeven door ervaren docenten, die innovatieve lesmethoden hanteren om jouw spreek- en luistervaardigheden op het gewenste niveau te krijgen.

Vakantiekampen buitenland vol met sport, spel en plezier

Waarom combineer jij je liefde voor sport en spel niet met een taalkamp? Voor sportliefhebbers hebben we namelijk een voetbalkamp in Engeland, een surfkamp in Californië en taalkampen met watersport in Malta.

Houd jij je liever met kunst en cultuur bezig tijdens de taalkampen? Dan hebben we ook een modekamp in Londen, een acteerkamp in Oxford, een danskamp in Torquay en een popsterrenkamp in Brighton voor je.

Volwassenen kunnen ook kiezen voor themaprogramma's op taalkampen die zich focussen op onderwerpen als examenvoorbereiding en zakelijk Engels. Met deze bonte verzameling taalkampen om uit te kiezen, is er altijd een taalkamp dat het beste bij jouw wensen en doelen past, ongeacht leeftijd, niveau of interesses.

Een overzicht van onze taalkampen: van watersport tot paardrijden

Op een taalkamp van EF combineer je je hobby's en passies met het leren van een taal. Als je van sport houdt, bieden we taalkampen in Engeland aan, en je kan gaan surfen in Californië of snorkelen in Malta. Ben je geïnteresseerd in mode en kunst? Dan kun je kiezen voor een fashion camp in Londen. Ook voor volwassenen zijn er een tal van thematische zomerkampprogramma's, gericht op examenvoorbereiding, zakelijk Engels en andere onderwerpen.

Met zo'n brede selectie aan taalkampen voor jongeren en volwassenen staat jouw zomervakantie of voorjaarsvakantie volledig in het teken van language, fun and friends.

 • EF Taalkamp Klassiek - Geniet van alle activiteiten van een typisch Brits zomerkamp: kunst en cultuur, optredens, sport en spellen, en dat terwijl je Engels leert in een internationale setting.
 • EF Taalkamp Watersport - Kom in actie op het strand van Malta. Leer watersporten zoals surfen, snorkelen, zeilen, zwemmen en duiken terwijl je je taalvaardigheden verbetert.
 • EF Taalkamp Muziek - Ontdek wat je nodig hebt om een muzikale superster te worden tijdens dagelijkse lessen, gegeven door een professionele mentor.
 • EF Taalkamp Paardrijden - Verbeter je paardrijtechnieken onder toeziend oog van professionele instructeurs. Leer belangrijke Engelse uitdrukkingen terwijl je ritten maakt vanuit lokale stallen.
 • EF Taalkamp Leiderschap - Volg met scholieren vanuit de hele wereld een taalcursus die je leiderschapsvaardigheden, debattechnieken en probleemoplossend vermogen versterkt.

Waar kun je op taalkamp in het buitenland?

Wij bieden verschillende bestemmingen voor taalkampen voor jongeren en volwassenen aan, afhankelijk van wat jij zoekt en waar jij naartoe wilt:

 • Taalkamp in Engeland - Van kuststeden Brighton of Bournemouth naar de bruisende metropool Londen tot academische bolwerken zoals Oxford en Cambridge. Ons buitenlands kamp in Engeland biedt voor ieder wat wils.
 • Vakantiekamp in Amerika - Van Miami tot Los Angeles, overal in Amerika organiseren we taalkampen. Volg Engelse lessen in de ochtend en breng de middag door met talloze activiteiten: sporten, excursies of gewoon lekker rondhangen met je vrienden.
 • Taalkamp in Australië – Sydney, Perth en Brisbane zijn drie prachtige bestemmingen om uit te kiezen. Verbeter jouw taalniveau op deze buitenlandse kampen terwijl je geniet van zon, zee en strand.
 • Talenkamp op Malta - Mediterrane sfeer met pittoreske dorpen en eindeloze stranden op Malta. De perfecte plek voor een zomerkamp.
 • Taalkampen in Canada – Kies voor Toronto of Vancouver. Canadezen zijn gastvrij en multicultureel. Het land biedt veel activiteiten terwijl jij je taal verbetert op een talenkamp.
 • Vakantiekampen Frankrijk - Voel je vanaf het begin comfortabeler om de taal te spreken in Parijs of Nice en leer de Franse taal sneller dan in Nederland.

Waarom kiezen voor een vakantiekamp van EF?

Al meer dan 50 jaar zet EF zich in voor jongeren, studenten en scholieren over de hele wereld. We helpen hen een nieuwe taal en cultuur te leren kennen, en dragen bij aan de start van een levenslange reis als wereldburger. Onze inzet en betrokkenheid bleef niet onopgemerkt, want vandaag de dag is EF The World Leader in International Education.

Of jij nu kiest voor taalreizen, zomerkampen in het buitenland, taalkampen, taalcursussen of besluit om een jaar te studeren in het buitenland – bij ons komt jouw welzijn, veiligheid en plezier op de eerste plaats.

Onze medewerkers werken als één team, in welk land of tijdszone dan ook, om jou voor te bereiden op een onvergetelijk avontuur. We begeleiden je stap voor stap gedurende de reis en het programma, van vertrek tot terugkeer. Wat je kunt verwachten van onze taalvakanties?

Wat gebeurt er voor het vakantiekamp?

 • We adviseren jou over de beste bestemmingen en scholen
 • Je krijgt toegang tot EF Campus Connect: een platform om te beginnen met het leren van een vreemde taal en om jouw nieuwe klasgenoten alvast te leren kennen
 • We organiseren vooraf een vergadering om al jouw vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen

Wat vindt er tijdens het vakantiekamp plaats?

 • Je wordt ondergedompeld in de taal en cultuur met onze interactieve leermethode
 • We zorgen voor intensieve begeleiding in het buitenland
 • Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan talloze activiteiten, van sport en spel tot excursies

En na het vakantiekamp?

 • Je komt volwassener, zelfstandiger en met onvergetelijke herinneringen thuis
 • Je hebt jouw taalvaardigheden verbeterd en reiservaring opgedaan
 • Je hebt nieuwe vrienden gemaakt

Waaruit bestaan de taalkampen van EF?

Met onze taalvakanties kun je een nieuwe taal leren en oefenen, terwijl je een andere cultuur ontdekt, tussen de locals leeft en vrienden van over de hele wereld maakt. Je hebt ook de mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven.

Onze vakantiekampen omvatten:

 • Vluchten vanuit Nederland
 • Begeleiding gedurende de cursus op een taalschool
 • Volpension
 • Boeken en studiemateriaal
 • Accommodatie in een residentie of gastgezin
 • Activiteiten en excursies
 • EF SET-certificaat

Ik wil op taalkamp met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor de taalkampen van EF. Wil jij meer weten over taalkampen buitenland? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900, of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over taalkampen in het buitenland.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.