Taalkamp in Frankrijk

Taalkamp in Frankrijk
4.4
825
(825 beoordelingen)
4.4

Ga op taalkamp in Frankrijk en beleef een waanzinnige vakantie terwijl je Frans leert spreken. Ons taalkamp in Frankrijk zorgt ervoor dat je vanaf het begin je comfortabeler voelt om de taal te spreken. Met een combinatie van Franse lessen en naschoolse activiteiten weet je zeker dat je je niet zult vervelen. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalkamp in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

Taalkamp in Frankrijk

Op ons taalkamp in Frankrijk volg je het allerbeste taalonderwijs terwijl je de cultuur van dit schitterende land ontdekt. Je kunt kiezen tussen het kosmopolitische Parijs of juist het zonovergoten Nice. Naar welke bestemming je ook gaat, onze focus ligt op communiceren in het Frans en dat zorgt ervoor dat je de taal snel met vertrouwen spreekt. Op taalkamp in Frankrijk heb je bovendien meer dan genoeg tijd om je Frans ook buiten het klaslokaal te oefenen. Of je nu de trendy wijk Le Marais ontdekt of relaxt op het strand in Nice: je hebt mogelijkheden in overvloed om te kletsen met locals en je kampgenoten. Ons taalkamp in Frankrijk is de perfecte mix van een culturele vakantie en een razendsnelle taalboost.

Kies jouw Franse kampbestemming

Het kiezen van jouw bestemming is misschien wel het moeilijkste van een taalkamp in Frankrijk. Parijs en Nice zijn allebei geweldige opties. Parijs is een van de meest culturele steden ter wereld. Bezoek bezienswaardigheden als de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre Dame, en slenter door historische wijken als Montmartre en de Marais. Wie voor zijn taalkamp in Frankrijk voor Nice kiest, ontdekt daar een hele andere kant van het land. Deze zuidelijke stad staat minder bekend om sightseeing en meer om het relaxen op het strand, de Promenade des Anglais en de excursies naar het platteland vol lavendel. Het is een lastige keuze, maar voor welk taalkamp in Frankrijk je ook kiest, je krijgt gegarandeerd onderwijs van hetzelfde hoge niveau.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.