Taalkamp in Spanje

Taalkamp in Spanje
4.2
800
(800 beoordelingen)
4.2

Maak je klaar om Spaans te spreken met een Spaans taalkamp in Spanje. Je zult met veel plezier Spaans leren in je taallessen, en na de lesuren zul jij een geweldige tijd beleven terwijl jij je gastland verkent. Maak nieuwe vrienden van over de hele wereld en oefen je Spaans tijdens een taalkamp in Spanje. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalkamp in Spanje

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

Ontdek bestemmingen

Zomerkamp Spanje

Je Spaans gaat met sprongen vooruit op een zomerkamp Spanje. Je leert er een van 's werelds meest gesproken talen op de plek waar die is ontstaan. Kies een cursus in Barcelona of Malaga en ontdek de lokale cultuur door middel van excursies en in je vrije tijd. Op zomerkamp Spanje geven onze ervaren docenten je veel individuele aandacht in het klaslokaal, zodat je communicatievaardigheden snel verbeteren. Je kunt kiezen uit intensieve en minder intensieve cursussen en uit een veelvoud aan thema's om zo het programma te vinden dat het beste bij je past. Ons zomerkamp Spanje wordt bezocht door vele internationale studenten, zodat je thuiskomt van je jongerenkamp Spanje met zowel het vertrouwen om Spaans te spreken als nieuwe vrienden vanuit de hele wereld.

Leer Spaans op kamp Spanje

Gezien de vele activiteiten, excursies en het drukke stadsleven kun je je afvragen of je wel genoeg Spaans leert tijdens jouw zomerkamp Spanje. Maar wees daar maar niet bang voor: alles wat je meemaakt, zorgt er juist voor dat je jezelf onderdompelt in de taal. Elke dag zit je minstens 3 uur in het klaslokaal en leer je Spaans van ervaren docenten met de allernieuwste lesmethoden. Na de lessen bieden onze activiteiten op ons zomerkamp Spanje je de mogelijkheid om te oefenen wat je hebt geleerd. We geven al sinds 1965 taalonderwijs, dus we begrijpen dat je een taal in real life moet gebruiken om die echt te kunnen leren. Ons zomerkamp Spanje biedt je de mogelijkheid om dat te doen, zodat je thuiskomt vol vertrouwen in het spreken van Spaans.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.