Taalreizen in Japan

Taalreizen in Japan
4.9
947
(947 beoordelingen)
4.9

Maak een taalreis naar Japan en je zult zoveel meer leren dan de Japanse taal. Van het kijken naar een Sumowedstrijd tot het spelen van videogames. Japan bestaat uit een bedwelmende mix van oud en nieuw. Bekijk wat de mogelijkheden zijn voor een taalreis Japan en ontdek wat Japan voor jou in petto heeft.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

Taalreizen in Japan

Gratis brochure

Waarom op taalreis naar Japan?

Er is geen betere manier om Japans te leren dan door middel van een taalreis naar Japan. Of je nu slechts een paar weken of zelfs een heel jaar blijft, dit is de ideale methode om met vertrouwen Japans te leren spreken. Op onze taalreizen bouw je snel veel taalkennis en ontdek je tegelijkertijd veel bezienswaardigheden en cultuur van Japan.

Jouw Japanse vrienden zullen versteld staan hoe gemakkelijk je een maaltijd bestelt en metroborden kunt lezen. En dat is het geheim van een taalreis naar Japan: de combinatie van klassikaal onderwijs met elke dag nieuwe mogelijkheden in Japan om het geleerde in de praktijk te brengen.

Wat zijn de accomodatiemogelijkheden terwijl ik op taalreis in Japan ben?

Ben je er klaar voor om alle details van jouw taalreis naar Japan te plannen? Het eerste wat je zult moeten doen, is het bepalen van jouw accommodatie. Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden, zodat er altijd iets is wat bij je past. De eerste is een gastverblijf, waarin je bij locals woont en jezelf volledig onderdompelt in de Japanse taal en cultuur. Je begint de dag bijvoorbeeld met een huisgemaakte kom misosoep, terwijl je je nieuwe Japanse taalvaardigheden gebruikt om te communiceren met de inwoners van jouw gastverblijf.

Gaat jouw voorkeur uit naar een wat zelfstandigere accommodatie, dan kun je in een van onze centraal gelegen appartementen logeren. Daarin geniet je van alle moderne studentenvoorzieningen en maak je nieuwe vrienden vanuit de hele wereld.