Verenigde Staten

Taalschool in New York

Taalschool in New York
4.9
478
(478 beoordelingen)
4.9

Onze Engelse taalschool in New York is een gigantische campus met leslokalen, een universitaire bibliotheek, een 25-meter zwembad, slaapzalen, een studentencafetaria en nog zoveel meer. Zo kun je zonder zorgen en met gemak een Engelse taalcursus volgen op onze taalschool New York. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalschool in New York

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Amerika
Stad: New York

Taalschool New York

Droom je ervan om naar New York te gaan en tegelijkertijd jouw Engelse taalvaardigheden te verbeteren? Meld je dan aan voor een cursus op onze taalschool New York voor het beste van beide werelden! New York is een icoon en heeft een van de beroemdste skylines ter wereld. Als student op onze taalschool New York leer je Engels in een internationaal knooppunt van politiek, media, de zakelijke wereld, film, muziek, mode en cultuur. Of je nu een korte vakantiecursus wilt volgen of een serieuze student bent die streeft naar een volledige academische studie in de Verenigde Staten: er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden op onze taalschool New York, dat er altijd wel een programma is dat bij je past.

Centrum van de wereld

Voor een student die Engels wil leren en een beroemde Amerikaanse stad wil bezoeken, is New York een geweldige keuze. In de Big Apple is zo ontzettend veel te doen, dat je slechts een deel van je tijd op onze taalschool New York daadwerkelijk in het klaslokaal zult zitten. Bekijk het uitzicht vanaf het Empire State Building, ontdek het felverlichte Times Square en slenter door Central Park - dit alles in de wetenschap dat je veiligheid altijd gewaarborgd is op onze internationaal erkende school. Alle cursussen op onze taalschool New York kunnen aangepast worden aan jouw eigen behoeften, zodat je je programma bijvoorbeeld kunt combineren met vrijwilligerswerk, je Engels kunt leren tijdens je vakantie of klaargestoomd kunt worden voor een studie aan een Amerikaanse universiteit.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.