Taalschool

Taalschool in Australië

Taalschool in Australië
4.9
802
(802 beoordelingen)
4.9

Als je op zoek bent naar een school in Australië uitgerust met uitstekende voorzieningen in een centrale plek met ervaren docenten en studenten van over de hele wereld, kies dan voor EF. We hebben Engelse taalscholen zowel in metropool Sydney als in het rustige Brisbane. Meer weten ove ronze taalscholen in Australië? Lees dan snel verder.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Naar school in Australië

Ga naar school in Australië en geniet van het leven in een totaal ander land terwijl je jouw Engelse taalkennis bijspijkert! Als student aan onze Engelse scholen in Australië ontdek je zowel een cultuur en entertainmentbranche van wereldklasse als een prachtige kust. Of je nu voor Sydney, Melbourne of Brisbane kiest: onze leraren zijn de toppers van hun vak als op het gebied van Engels taalonderwijs. Maar naar school in Australië gaan is veel meer dan alleen Engelse les volgen. Je krijgt veel kansen om je Engels te oefenen met allerlei mensen in allerlei situaties. Je zult versteld staan hoe snel je met vertrouwen Engels leert spreken als je kiest om naar school in Australië te gaan.

Voor elk type student een stad

Naar school in Australië betekent ook altijd meer dan genoeg te doen in jouw vrije tijd. Muziekliefhebbers zullen Sydneys iconische Opera House op het schilderachtige Bennelong Point geweldig vinden. Hou je meer van een urban straatcultuur, kies dan voor Melbourne, dat bekendstaat als een van de mekka's van de straatkunst. Hou je van Australische dieren? Dan is Brisbane jouw ideale bestemming vanwege het koalaopvangcentrum Lone Pine. Waar je ook besluit naar school in Australië te gaan: je verbetert er je taalvaardigheden terwijl je dingen doet die alleen in dit enorme, geïsoleerde land mogelijk zijn. Hieronder vind je nog meer informatie over onze bestemmingen in Australië.

Taalschool in Brisbane

Op onze taalschool in Brisbane kun je kiezen uit een enorm groot cursusaanbod. Verbeter je Engels terwijl je van de zon geniet en een programma volgt om je taaldoelen te bereiken. Zou je bijvoorbeeld graag aan een Australische universiteit willen studeren? Misschien heb je je zinnen gezet op een uitdagende baan waarin goede Engelse vaardigheden een must zijn? Misschien ben je op zoek naar avontuur in een ander land en wil je tegelijkertijd je Engels verbeteren? Wat je reden ook is, we we hebben een bijpassende cursus waarin je zelf de zwaarte en focus van het programma kunt bepalen. Zorg wel dat je genoeg vrije tijd overhoudt om het maximale uit deze geweldige stad te halen tijdens jouw studie op onze taalschool in Brisbane!

Taalschool in Sydney

Op onze taalschool in Sydney zul je een onvergetelijke tijd hebben. Vanuit het schoolgebouw in de haven van Sydney heb je gemakkelijk toegang tot de beste plekken van de stad. Slenter je niet door de stad zelf, dan verbeter je jouw Engelse vaardigheden in een klas vol medestudenten vanuit de hele wereld. De ervaren leren op onze taalschool in Sydney focussen op communicatievaardigheden, zodat je snel met vertrouwen Engels spreekt. De cursussen verschillen qua lengte en intensiteit, zodat je de juiste combinatie van les en vrije tijd kunt kiezen en zo lang kunt blijven als jij dat wilt. Hoe je jouw programma ook vormgeeft: op onze taalschool in Sydney verbeter je jouw Engels en doe je herinneringen op die je een leven lang bij blijven.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.