Taalschool

Taalschool Duits

Taalschool Duits
4.8
1089
(1.089 beoordelingen)
4.8

Veel taalscholen proberen cursussen in zoveel mogelijk talen aan te bieden, maar de beste Duitse lessen worden gegeven op Duitse scholen met alleen Duitse cursussen. Onze Duitse scholen in München en Berlijn zijn de perfecte plaatsen om je Duits te verbeteren terwijl je vrienden maakt met studenten vanuit de hele wereld. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Duitsland

Waarom naar een Duitse taalschool om de taal te leren?

Wil je serieus Duits leren, dan bieden Duitse scholen handige taalcursussen aan voor buitenlandse studenten. EF heeft een breed scala aan verschillende programma's voor allerlei typen studenten, zodat er altijd een cursus is die bij je past, Duitse les die aansluit bij jouw leeftijd, niveau of interesses.

Zou je graag aan een Duitse universiteit willen studeren? Wil een hoog cijfer halen voor je eindexamen Duits? Droom je van een succesvolle internationale carrière in de zakelijke wereld? Of wil je simpelweg wat Duits leren voor op reis? Wat je redenen ook zijn en wat je ook wilt bereiken: van alle Duitse scholen hebben wij ongetwijfeld de allerbeste cursus om je op weg te helpen.

Wissel Duitse les af met activiteiten, excursies en vrijetijdsbesteding

Van alle Duitse scholen begrijpt EF misschien wel het beste dat alleen maar hard studeren niet de beste manier is om te leren, zelfs niet tijdens een intensief programma. Als uitzondering op veel andere Duitse scholen zijn onze cursussen zorgvuldig ontwikkeld om studietijd af te wisselen met activiteiten, excursies en vrije tijd.

De Duitse lessen zijn absoluut niet zoals op een gewone school en onze leraren werken met een innovatieve lesmethode en de nieuwste technologie om een leuke, interactieve omgeving te creëren die perfect is om Duits te leren. Studenten op Duitse scholen kunnen genieten van outdoorsporten, cultureel erfgoed bezichtigen en het hele jaar door naar lokale festivals gaan.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.