Taalschool in Malta

Taalschool in Malta
4.9
870
(870 beoordelingen)
4.9

Perfectioneer je Engels terwijl je van de zon geniet op een van onze Engelse taalchool in Malta. Onze scholen zijn het hele jaar open met kort en langdurende programma's voor tieners, studenten en volwassenen. Of je nou komt voor een korte vakantie of voor een langer verblijf, onze taalschool Malta geeft je een warm welkom. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Malta
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Malta

Taalschool in Malta

Gratis brochure

Talenscholen Malta

Onze talenscholen Malta zijn de perfecte mix van onderwijs en plezier. Als student leer je in kleine klassen en krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om je taalvaardigheden te verbeteren. Ook heb je genoeg tijd om te relaxen op Malta's pittoreske stranden en naar culturele bezienswaardigheden te gaan. Onze programma's starten het hele jaar door, dus je begint op onze talenscholen Malta altijd op het juiste moment. Je kunt weken of maanden blijven: hoe lang je maar nodig hebt om het taalniveau te bereiken waar jij naar streeft. En hoe lang je ook blijft, onze talenscholen Malta zijn altijd de ideale educatieve vakantiebestemming.

Waarom studeren in Malta

Malta is een verzameling van drie kleine eilandjes in de Middellandse Zee en wordt daarom vaak over het hoofd gezien als bestemming voor een taalreis. Het is echter een geweldige plek om Engels te leren. Het land was ooit een Britse kolonie en Engels is er nog altijd de officiële taal. Onze talenscholen Malta staan op de ideale plek om in gesprek te raken met Engelstalige locals. Daarnaast hebben de eilanden een groot scala aan culturele attracties, waaronder het goed bewaard gebleven 16e-eeuwse stadshart van Valletta, verschillende eeuwenoude ruïnes en rustige Mediterrane dorpjes. Op onze talenscholen Malta krijg je genoeg tijd om het allemaal te ontdekken of juist te gaan zonnebaden op het witte zandstrand.