Tussenjaar

Tussenjaar in Australië

Tussenjaar in Australië
4.7
962
(962 beoordelingen)
4.7

Als je Australië zegt dan denk je waarschijnlijk aan een relaxte sfeer, gastvrije mensen, kilometerslange zandstranden en ontelbaar veel surfspots. Voor velen de ideale combinatie om optimaal van je tussenjaar te genieten. Ga voor een tussenjaar in Australië en ervaar de ‘Aussie’ way of life op onze taalschool. Meer weten? Down under vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Waar kun je een tussenjaar in Australië nemen?

Als je 1 jaar naar australie wilt, dan kun je bij EF kiezen uit de bestemmingen Sydney en Brisbane. Sydney is de grootste en wellicht bekendste stad van Australië. Met architectonische hoogstandjes als de Harbour Bridge en The Opera House en stadsstrand Bondi Beach heeft de stad van alles te bieden.

Brisbane staat bekend als de prettigste stad van Australië om in te wonen. Hoogtepuntjes zijn de bruisende Southbank en koalaopvangcentrum Lone Pine. Ben jij reislustig? Dan is Brisbane het ideale startpunt voor jouw backpacken tussenjaar!

Australië, de ideale plek voor een tussenjaar

Australië is de ideale plek om een leerzaam tussenjaar te combineren met een relaxte levensstijl. Je kunt een Engelse taalcursus volgen op één van de bestemmingen of een combinatie van beide. Ook kun je stage lopen of vrijwilligerswerk doen, een taalcursus combineren met academische vakken of een voorbereidingscursus op je taalexamen of een Engelstalige studie.

Kazuma besloot een half jaar naar Australië te gaan, maar je kunt ook kiezen voor een jaar naar Australië. Hij kijkt in ieder geval terug op een onvergetelijk ervaring. "Het is lastig om mijn favoriete herinnering uit te kiezen, want ik genoot van elk moment. De lessen waren zo leuk, dat ik er echt geen enkele heb gemist!"

Ik wil een tussenjaar in Australië met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar in Australië. Wil jij meer weten? Of wil jij weten wat de kosten van een tussenjaar Australië zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar in Australië.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.