Tussenjaar in Frankrijk

Tussenjaar in Frankrijk
4.9
810
(810 beoordelingen)
4.9

De Franse taal wordt door velen gezien als één van de mooiste talen ter wereld. Als je kiest voor een tussenjaar in Frankrijk met EF leer je de taal van de liefde spreken terwijl je alles over de charme van de Franse cultuur te weten krijgt. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Tussenjaar in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Neem een tussenjaar in Parijs of Nice

EF heeft taalscholen in Parijs en Nice. Parijs is het culturele en economische middelpunt van Frankrijk en heeft een rijk aanbod aan prachtige gebouwen, musea en parken. Met straatartiesten op alle straathoeken, vele eettentjes en marktjes is verveling geen optie. Een tussenjaar Parijs laat een onuitwisbare indruk achter.

Nice is een mediteraanse kuststad met een prachtig strand en een prettig klimaat, maar ook een mooi historisch centrum en een bruisend uitgaansleven.

Verbeter je Frans tijdens een tussenjaar

Vertrek tijdens je tussenjaar naar Frankrijk om je taalvaardigheden bij te spijkeren op onze scholen in Parijs en Nice. Je kunt je taalcursus Frans in Frankrijk volledig doorbrengen op één van de locaties of beide combineren. Ook kun je kiezen voor een stage- of vrijwilligersprogramma om aan je Frans te werken in een professionele omgeving.

Heb je binnenkort een Frans examen? Neem dan een speciale voorbereidingscursus. Na een tussenjaar in Frankrijk met EF zul je hoe dan ook terugkomen met een Frans niveau om trots op te zijn.

Edona en Vatan gingen beiden naar een andere Franse stad voor hun tussenjaar. Edona verbleef in het prachtige Parijs: "Er zijn zoveel méér manieren om de taal te leren dan alleen door middel van lezen en schrijven. Je kunt op de taalschool in Parijs zelfs kookles nemen om Frans te leren."

Terwijl Vatan koos voor zon, zee en strand: "Nice is geweldig! Het strand is prachtig en de locatie van EF Nice is perfect."

Ik wil een tussenjaar in Frankrijk met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar in Frankrijk. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat een tussenjaar Frankrijk kost? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar in Frankrijk.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.