Uitwisseling in Engeland

Uitwisseling in Engeland
4.6
988
(988 beoordelingen)
4.6

Tijdens jouw uitwisseling in Engeland verbeter je je Engels binnen no time. Ontdek de Britse taal, cultuur en levensstijl dag in, dag uit. Het maakt niet uit welke taalcursus Engels in Engeland je kiest als uitwisselingsstudent in Engeland – onze decennialange kennis en ervaring verzekeren jou van een onvergetelijke tijd. Lees verder en ontdek of een uitwisseling Engeland bij jou past.

Uitwisseling in Engeland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Behaal een internationaal erkend diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorbayIsle of Wight
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Ontdek bestemmingen

Word uitwisselingsstudent Engeland met EF

Als uitwisselingsstudent Engeland verbeter je binnen de kortste keren je Engels en leer je wat de Engelse cultuur nou zo typisch Engels maakt. In onze programma's worden lessen, activiteiten en vrijetijdsbesteding afgewisseld, zodat je de taal leert én tegelijkertijd de cultuur ontdek, nieuwe mensen ontmoet.

Al meer dan 50 jaar bieden we Engelse taalcursussen aan, wat betekent dat onze les- en leermethoden bewezen effectief zijn.

Als jij kiest voor een uitwisseling in Engeland dan word je van begin tot eind begeleid door EF, van de voorbereidingen op de reis tot het succesvol afronden van de Engelse taalcursus, van jouw uitwisseling in Engeland.

Ongeacht jouw leeftijd, niveau of interesses, bij EF heb je de mogelijkheid om jouw uitwisseling van A tot Z te personaliseren. Kies de duur en intensiteit van de uitwisseling, op welke bestemming jij wilt verblijven, ga jij naar Londen, Oxford of Brighton? It’s up to you.

Ga op uitwisseling in Engeland tijdens de middelbare school

Zit jij nog op de middelbare school? En wil jij op uitwisseling in Engeland? Breng dan een schooljaar door op een typisch Britse school, maak nieuwe vrienden en beleef de tijd van je leven. Of kies om tidens de zomervakantie een aantal maanden op uitwisseling naar Engeland te vertrekken.

Welk uitwisselingsprgramma je ook kiest - jouw Engelse taalvaardigheden worden beter en beter, niet alleen in het klaslokaal, maar ook als je op straat loopt, in een restaurant eten bestelt, een voorbijganger de weg vraagt. Je merkt maar al te gauw dat je steeds makkelijker uit je woorden komt.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik op uitwisseling in Engeland?

Engeland is een ongelooflijk divers land en dus heb je bestemmingen genoeg om uit te kiezen voor jouw uitwisseling in Engeland. Als stadsmens kies je natuurlijk voor het moderne en multiculturele London.

Ben jij een boekenwurm? En ambieer je een academische carrière? Kies dan voor universiteitssteden als Oxford en Cambridge. Maak deel uit van deze studentenwereld en geniet van de bijzondere sfeer, bezoek samen met medestudenten lezingen en doe 's zomers mee aan roeiwedstrijden tijdens jouw uitwisseling in Engeland.

Lig jij liever op het strand tussen alle lessen en activiteiten door? Dan is Brighton de beste optie voor jou. Laat je inspireren door de city vibes.

Waar verblijf ik tijdens mijn uitwisseling in Engeland?

Op uitwisseling in Engeland kun je als uitwisselingsstudent zowel in een Brits gastverblijf als in een studentenhuis wonen. Als je verblijft bij een Britse familie dan leer je Engels als een moedertaalspreker, met alle nuances, uitdrukkingen en dialecten erbij. Want alles wat je in de les hebt geleerd, kun je onmiddelijk toepassen in het dagelijkse leven, thuis aan de keukentafel, ’s avonds voor de televisie.

Ook krijg je als uitwisselingsstudent Engeland in een gastverblijf de kans om een levenslange band op te bouwen met Engelse gastouders, broers en zussen. Het studentenhuis daarentegen is centraal gelegen in de stad, zodat je binnen een mum van tijd op school en in het stadscentrum bent.

Daarbij leer je mensen kennen uit alle hoeken van de wereld, wie weet maak jij vrienden voor het leven. Welke accomododatie je ook kiest, een uitwisselingsprogramma in Engeland is life changing.

Hoeveel kost een uitwisseling Engeland?

De kosten van jouw uitwisseling in Engeland hangt af van meerdere factoren, zoals de bestemming en duur van jouw uitwisselingsprogramma. Als je een gepersonaliseerde offerte wilt ontvangen, neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een uitwisseling Engeland van EF. Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een van onze uitwisselingsprojecten Engeland.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.