Uitwisseling in Frankrijk

Uitwisseling in Frankrijk
4.5
769
(769 beoordelingen)
4.5

Ga op uitwisseling Frankrijk en ervaar een tijd die je nooit meer zult vergeten. Vanaf het moment dat je aankomt en begint met jouw taalcursus Frans in Frankrijk wordt alles anders voor je. Langzamerhand leer je de lokale gewoontes en de taal begrijpen. Dompel jezelf onder in de rijke Franse cultuur met een uitwisselingsprogramma Frankrijk. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

Uitwisseling in Frankrijk

Gratis brochure

Uitwisseling Frankrijk

Een uitwisseling Frankrijk zal een van de onvergetelijkste ervaringen van je leven zijn. Frankrijk heeft een lange geschiedenis waar de Fransen erg trots op zijn en het land heeft een unieke plek in onze collectieve fantasie. Stel je eens voor om verder te kunnen kijken dan het toerisme en het échte Frankrijk te leren kennen. Culturele onderdompeling is een van de beste manieren om het meeste uit een klassikale les te halen, en een uitwisseling Frankrijk biedt je genoeg manieren om onderdeel te worden van de cultuur en maatschappij terwijl je tegelijkertijd je Franse taalvaardigheden oefent. Als je voor een uitwisseling Frankrijk kiest, dan helpen we je bij elke stap: vanaf het plannen van je reis tot je verblijf in het buitenland zelf en zelfs na afloop nog.

Voor elk wat wils tijdens uitwisseling Frankrijk

Frankrijk heeft een haast magische aantrekkingskracht op zowel toeristen als studenten. Op uitwisseling in Frankrijk kijk je veel verder dan de standaard toeristenroute, dus kun je zowel alle bezienswaardigheden ontdekken als wat dieper graven en het echte Franse leven ontdekken. Jaarlijks bezoeken tientallen miljoen mensen vanuit de hele wereld Frankrijk: voor de nieuwste mode, culinaire wereld, kunstgalerieën, architectuur, wijn en levendige steden.

Parijs is een van de meest bezochte bestemmingen ter wereld en huisvest trekpleisters zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame. Er is echter veel meer Parijs dan alleen dat. Zo is een uitwisseling in Nice ook een ervaring die je nooit meer vergeet. Als uitwisselingsstudent woon je bij een Franse familie, ontdek je de Franse cultuur en maatschappij van binnenuit en oefen je je Frans de hele dag door. Op uitwisseling in Frankrijk ben je geen toerist, en dat maakt het verschil.