Universiteit in Honolulu

Universiteit in Honolulu
4.9
561
(561 beoordelingen)
4.9

Wie zou niet willen studeren aan een universiteit in Honolulu, waar regenwoud en rif afgewisseld worden met stranden en vulkanen? Onze programma's op Hawaï variëren van voorbereidingscursussen tot uitwisselingsprogramma's die je vloeiend Engels leren spreken en werkervaring laten opdoen. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: Honolulu
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: Honolulu
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: Honolulu

Universiteit in Honolulu

Gratis brochure

Universiteit in Honolulu

Studeren aan de universiteit in Honolulu is een opwindende en exotische ervaring! Ben je op zoek naar een schitterende plek om een opleiding te volgen, dan is dit de ideale bestemming. We zijn er trots op om je vele mogelijke manieren te kunnen voorschotelen waarmee je je kunt voorbereiden op de universiteit in Honolulu. Zo kies je niet alleen de lengte en zwaarte van jouw voorbereidingstraject, maar ook jouw accommodatie. Met speciale keuzevakken leer je meer over de Hawaïaanse cultuur en in je vrije tijd kun je meedoen aan een fantastisch programma van naschoolse activiteiten. Jezelf voorbereiden voor de universiteit in Honolulu is veel meer dan alleen een taalprogramma: het is de ervaring van je leven!

Een tropisch, paradijselijk eiland

Wanneer je je voorbereidt op de universiteit in Honolulu is er ter plaatse meer dan genoeg te doen, dus vergeet niet om voldoende vrije tijd in te bouwen in jouw planning. Onze school heeft een eigen activiteitenkantoor dat je op de hoogte houdt van alles wat er te beleven valt. Doe mee aan sociale evenementen zoals quizavonden en sporttoernooien, of ga mee op een van onze opwindende excursies om zoveel mogelijk van deze exotische bestemming te ontdekken! Van surfen, zwemmen met dolfijnen en wandelen door het regenwoud tot winkelen in hippe boetiekjes en de hele avond dansen: je voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Honolulu zal je alleen al vanwege de vrije tijd nooit meer vergeten!