Verenigde Staten

Universiteit in Los Angeles

Universiteit in Los Angeles
4.7
450
(450 beoordelingen)
4.7

Als je wilt studeren aan een universiteit in Los Angeles, hebben wij het ideale programma voor jou. Van een opleiding in het Engels gericht op internationale communicatie tot en met kortere academische cursussen Engels voor universitaire studenten, we hebben een divers aanbod van universitaire programma's in Los Angeles om uit te kiezen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

Universiteit in Los Angeles

Je kunt veel verschillende studie- en zakelijke doelen bereiken door te studeren aan een universiteit in Los Angeles. We bieden semester- en jaarprogramma's in het buitenland aan die er volledig voor zorgen dat jij het Engels leert wat je nodig hebt voor toelating tot een universiteit. Na een voorbereidingsprogramma kun je zowel aan een universiteit in Los Angeles als in andere Amerikaanse steden studeren. Bovendien kun je de cursus op maat maken om aan te sluiten bij jouw studiedoelen en -wensen. Of je nu de basis voor je loopbaan wilt leggen of op iets oudere leeftijd toegelaten wilt worden tot een masterprogramma: je bereikt het met een voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Los Angeles.

Voor elke student een programma

Voor welke cursus je ook kiest, je zult ontzettend veel leren tijdens jouw voorbereidingsprogramma voor een universiteit in Los Angeles. Onze carrièreprogramma's helpen je aan certificaten die geweldig staan op jouw CV, zodat je daarmee je droombaan kunt vinden. Onze algemene en intensieve cursussen Engels focussen op de communicatievaardigheden die je nodig hebt om te slagen in jouw loopbaan thuis of in het buitenland. Tijdens onze universitaire voorbereidingsprogramma's wordt je helemaal klaargestoomd voor toelating tot een universiteit in Los Angeles of elders in de Verenigde Staten, inclusief hulp bij de inschrijfprocedure, het behalen van de benodigde examens en het kiezen van jouw ideale universiteit.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.