Universiteit in San Diego

Universiteit in San Diego
4.8
495
(495 beoordelingen)
4.8

Je voorbereiden op een Engelstalige universiteit in San Diego is een goede keuze voor wie Californië wil ontdekken en tegelijkertijd zijn Engels wil verbeteren. Onze universitaire programma's in San Diego zijn speciaal ontwikkeld om aan te sluiten op jouw behoeften. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: San Diego
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: San Diego
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: San Diego

Universiteit in San Diego

Gratis brochure

Universiteit in San Diego

Wanneer je ervan droomt om in Amerika te studeren, dan is een voorbereidingsprogramma voor bijvoorbeeld de universiteit in San Diego een geweldige manier om dat te bereiken. Je leert Engels in het laid-back Zuid-Californië en ontdekt het Amerikaanse leven terwijl je aan je taalvaardigheden werkt. We hebben een groot aanbod van cursussen die je klaarstomen voor de universiteit in San Diego, variërend van speciale voorbereidingscursussen tot uitwisselingen en speciale programma's om je taalstudie te combineren met het opdoen van werkervaring. In het buitenland studeren is een totaal andere ervaring dan thuis taallessen volgen, en je Engels zal hier continu vooruit gaan, zeker wanneer je de stad aan het ontdekken bent. Je volgt vooraanstaand taalonderwijs in een universitaire omgeving: een indrukwekkende toevoeging aan je CV!

Ontdek San Diego in de zon

Het leven in Californië vindt grotendeels rondom het strand plaats, wat je natuurlijk wel kunt verwachten in een staat met zo'n ontzettend mooie kustlijn. Door een cursus te volgen met het oog op de universiteit in San Diego kun je het maximale uit jouw tijd op deze bestemming halen door naast jouw taalstudie nog geweldige activiteiten te ondernemen. Raak goed bevriend met de huidige studenten van de universiteit in San Diego en oefen je Engels in de stad. Watersporten zijn er erg populair, van duiken tot surfen, of ga een weekend naar Los Angeles, Las Vegas of zelfs Mexico wanneer je liever op het vasteland blijft. De mogelijkheden zijn eindeloos!