Duitse universiteit

Duitse universiteit
4.4
1039
(1.039 beoordelingen)
4.4

Een studie volgen aan een Duitse universiteit is een geweldige route naar een carrière in Europa. Bijna elke Duitse universiteit huisvest jaarlijks duizenden internationale studenten. Onze programma's voor studenten met universitaire ambities zijn flexibel en gevarieerd, zodat je een cursus kunt samenstellen die aansluit bij jouw doelen en beschikbaarheid. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Duitsland

Duitse universiteit

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Duitse universiteit

Wil je graag toegelaten worden tot een Duitse universiteit, dan is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden zodat je helemaal klaar bent voor de uitdagingen die dat met zich meebrengt. Niet alleen moet je taalniveau uitstekend zijn, het is ook belangrijk om aan alle andere eisen te voldoen. Door een voorbereidingscursus te volgen voor een Duitse universiteit geef je jezelf de beste start mogelijk. Kies uit programma's die variëren van twee weken in de schoolvakantie tot een semester of zelfs een heel uitwisselingsjaar. Je werkt aan je Duitse taalvaardigheden, krijgt gouden tips voor studie- en examentechnieken en doet waardevolle ervaringen op in het typisch Duitse dagelijks leven.

Cursussen voor beginnende en gevorderde universitaire studenten

We bieden een breed scala aan programma's aan voor studenten die aan een Duitse universiteit willen studeren. Een universitaire voorbereidingscursus geeft jouw communicatievaardigheden en academische woordenschat een boost voordat je universitaire studie van start gaat. Studeer je in je thuisland al aan de universiteit, dan kun je ook een deel van je opleiding aan een Duitse universiteit volgen door je aan te melden voor een uitwisselingsprogramma. Op die manier krijg je het Duits echt onder de knie en kun je de taal zelfs vloeiend leren spreken. Voor een nog indrukwekkender CV kun je je taalstudie zelfs combineren met een stage.