Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Universiteit in Duitsland

Universiteiten Duitsland: toegelaten worden tot een universiteit in Duitsland is een uitdaging, maar niet onmogelijk als je hard werkt. Onze programma's voor universitaire studenten in Duitsland variëren van korte zomerprogramma's tot een jaar lange uitwisselingen die bovendien studiepunten opleveren voor een universiteit in Nederland. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Duitsland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Universiteiten Duitsland

Droom je ervan om aan een van de universiteiten Duitsland te studeren, dan zul je meer succes hebben wanneer je daar goed voorbereid aan de slag gaat. Kies een van onze populaire voorbereidingscursussen om aan je taalvaardigheden te werken, te ontdekken wat de toelatingseisen voor de universiteiten Duitsland zijn en effectieve research- en studietechnieken onder de knie te krijgen. Het is een geweldige manier om aan het Duitse studentenleven gewend te raken, samen met andere internationale studenten die in hetzelfde schuitje zitten. Je kunt het leven zoals op de universiteiten Duitsland ook ervaren als onderdeel van een huidige opleiding in je thuisland door voor een uitwisselingsprogramma te kiezen.

Ontwerp jouw ideale taalcursus

Wanneer je een van onze voorbereidingscursussen voor de universiteiten Duitsland volgt, kun je veel details van je programma zelf bepalen. We vinden het belangrijk dat je je ter plaatse op je gemak voelt, dus we bieden veel verschillende mogelijkheden aan. Kies hoe zwaar je wilt studeren en bepaal met welke keuzevakken je meer over de Duitse cultuur zou willen leren. Bepaal of je in een studentenresidentie of in een gastverblijf zou willen logeren. Doe in je vrije tijd wat je zelf wilt, of je nu aan de door ons georganiseerde groepsactiviteiten en -excursies mee wilt doen of zelfstandig op pad wil gaan, misschien wel samen met je nieuwe Duitse vrienden die nu al aan de universiteiten Duitsland studeren. De keuze is aan jou!