Universiteit in Londen

Universiteit in Londen
4.9
473
(473 beoordelingen)
4.9

Als het je droom is om te studeren aan een universiteit in Londen, hebben we het ideale programma voor jou. Onze universitaire voorbereidingsprogramma's in Londen zullen je Engelse academische vaardigheden verbeteren en garanderen de toelating tot een van de meer dan 60 partneruniversiteiten in Engeland. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Universiteit in Londen

Gratis brochure

Universiteit Londen

Londen is een fantastische plek voor een student, en studeren aan een universiteit in Londen opent een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor je. Het is een van de beroemdste en meest invloedrijke steden ter wereld, en zo ontzettend levendig dat er altijd meer dan genoeg te doen is in je vrije tijd. Indien je je Engels wilt opkrikken voordat je aan een universiteit in Londen kan studeren, of het studentenleven in een grote stad wilt leren kennen, dan zijn onze een voorbereidingsprogramma's een goede keuze. Kies uit korte taalcursussen, zomerkampen of zelfs een semester of jaar in Londen als onderdeel van jouw studie: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Een cursus die bij je past

Of je jezelf nu in enkele weken of enkele maanden wilt voorbereiden op de universiteit in Londen, of graag een heel jaar in de hoofdstad van Engeland wilt blijven: er is altijd een cursus die aansluit bij jouw wensen. Je kunt de meeste onderdelen van de cursus zelf uitkiezen, van accommodatie tot de vakken die je volgt, waardoor je altijd verzekerd bent van de voor jou juiste cursus. Er is geen betere plek om jezelf voor te bereiden op de universiteit in Londen: we zijn erin gespecialiseerd om mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen en om hen het maximale uit zichzelf te laten halen. Voor welke cursus je ook kiest, het is de start van een geweldige ervaring op de universiteit in Londen.