Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Universiteit in Engeland

Droom jij ervan om te studeren aan een universiteit in Engeland? EF biedt voorbereidingsprogramma's aan voor studenten en scholieren die zich academisch willen vormen in Engeland. Studeren in Engeland aan een Engelse universiteit is een geweldige ervaring en staat onwijs goed op je CV. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Engeland

Hult Internationale Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA en executive onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: Engeland
Stad: Londen

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

Waarom studeren aan een universiteit in Engeland?

Droom jij ervan om aan een universiteit in Engeland te studeren? Of misschien studeer je nu al in Nederland en wil je graag een semester of heel jaar naar het buitenland? Dit is je kans! Afhankelijk van de cursus die je bij ons volgt, kun je universitaire studiepunten verdienen en garanderen sommige programma's je toelating tot een universiteit in Engeland. Je oefent je academische woordenschat en verbetert je algemene Engelse competenties, terwijl je de juiste examentechnieken onder de knie krijgt en andere essentiële vaardigheden opdoet om je voor te bereiden op de uitdaging die in het vooruit schiet ligt.

Vind jouw studieroute

Een studie beginnen aan een universiteit in Engeland is een grote stap, ongeacht jouw leeftijd en vooropleiding. Misschien is het wel je eerste grote reis naar het buitenland en moet je daar nog je weg in vinden. Je doet sowieso een geheel nieuwe academische ervaring op en leert ook over een nieuwe cultuur en nieuwe sociale gewoonten. Met zoveel veranderingen in het vooruitschiet is het logisch dat je een beetje onzeker bent over een studie aan een universiteit in Engeland. Wij zijn er om je gedurende het hele traject te helpen. Van het vinden tot onderdak tot de vakken die je volgt: alle aspecten van jouw cursus kunnen worden aangepast om aan jouw verwachtingen te voldoen.