Universiteit in Manchester

Manchester is de op één na grootste stad van Engeland, maar veel goedkoper om in te wonen dan Londen. Dat maakt de Universiteit Manchester een uitstekende plek om te studeren. Bovendien is de Universiteit Manchester een van 's wereld hoogst genoteerde onderwijsinstellingen. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Manchester

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Engeland
Stad: Manchester

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Engeland
Stad: Manchester

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Engeland
Stad: Manchester

Universiteit Manchester

Wanneer je overweegt in het buitenland te gaan studeren, dan is een voorbereidingsprogramma voor bijvoorbeeld de universiteit Manchester een geweldige keuze. In deze vriendelijke stad in het noorden leer je het echte Engeland kennen en krijgt je Engelse taalkennis een flinke boost voordat je aan jouw universitaire opleiding begint. Indien je nu al thuis een studie volgt, kun je het studentenleven van bijvoorbeeld de universiteit Manchester ook meemaken door je aan te melden voor een uitwisselingsprogramma of voor een studiesemester in het buitenland. Of je nu alleen je Engels wilt opfrissen of essentiële examentechnieken wilt leren: ons brede aanbod van universitaire voorbereidingscursussen geeft je alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle academische toekomst.

Focus op met vertrouwen leren spreken

Wie een van onze cursussen volgt in aanloop naar de universiteit Manchester zal profijt hebben van het allerbeste taalonderwijs, gegeven door ons ervaren lerarenteam. Je studeert in een kleine klas met medestudenten op hetzelfde taalniveau, en die kunnen zowel uit jouw land komen of juist een internationale mix van leerlingen zijn. Al onze cursussen ter voorbereiding op de universiteit Manchester focussen op communicatie. We maken gebruik van innovatieve en interactieve lesmethoden waarmee je met vertrouwen Engels leert spreken. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je conversatievaardigheden te oefenen met je medestudenten en in de stad wanneer je het levendige, gastvrije Manchester ontdekt.