Universiteit in Oxford

Universiteit in Oxford
4.5
518
(518 beoordelingen)
4.5

Bereid je voor op een universiteit in Oxford met een speciaal op maat gemaakte academische cursus Engels in Engeland. Onze academische programma's bestaan onder andere uit universitaire voorbereiding, bachelors, pre-masters, en pre-doctorale programma's. Meer weten over Oxford University? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Oxford

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford

Universiteit in Oxford

Ben je echt leergierig, dan is de kans om in het buitenland te studeren en daar een voorbereidingsprogramma voor de universiteit van Oxford te volgen een droom die uitkomt. De oudste universiteitsstad van Engeland staat bekend om zijn academische status en traditie heeft een grote aantrekkingskracht op zowel studenten als toeristen. Meld je aan voor een voorbereidingsprogramma voor de universiteit van Oxford om jezelf klaar te stomen voor een complete studie, om jouw Engelse taalniveau te verbeteren of om gewoon van het studentenleven in Oxford te proeven. Volg de voetsporen van Albert Einstein, Koning Edward VIII en TS Eliot door je aan te melden voor een universitair voorbereidingsprogramma op onze school in Oxford.

Gemakkelijker het academische leven in

Studeren op universitair niveau is niet bepaald gemakkelijk. Jouw academische vaardigheden worden continu op de proef gesteld, en je taalkennis moet tiptop in orde zijn om het hoge studietempo bij te houden. Om te voorkomen dat je in het diepe moet springen, helpt ons voorbereidingsprogramma voor de universiteit van Oxford je om gewend te raken aan het leven en studeren in Engeland. Je leert samen met studenten vanuit de hele wereld en sluit razendsnel nieuwe vriendschappen. Of je nu een scholier bent die zich wil voorbereiden op een bachelor aan de universiteit van Oxford of al een diploma hebt, maar nog een master of doctoraat wilt halen: wij bieden het juiste programma dat past bij jouw doelen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.