Franse universiteit

Franse universiteit
4.1
1148
(1.148 beoordelingen)
4.1

Studeren op een Franse universiteit? EF biedt verschillende studieprogramma's aan in Frankrijk. Kies bijvoorbeeld voor een korte taalcursus tijdens een schoolvakantie, of volg een programma van een semester of een jaar om je optimaal voor te bereiden op bijvoorbeeld een baan in Frankrijk of een studie aan een Franse universiteit. Vraag onze brochure aan en ontdek je mogelijkheden met EF.

Franse universiteit

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek bestemmingen

Franse universiteit

Wil je graag studeren aan een Franse universiteit, of dat nu een complete opleiding of slechts een uitwisselingsprogramma is? Wij hebben een breed aanbod van geschikte cursussen voor je. Voor toekomstige universitaire studenten komt een voorbereidingscursus goed van pas: we zorgen dat je taalvaardigheden aan de toelatingseisen voldoen en begeleiden je in de gehele aanmeldingsprocedure. Kies voor een uitwisselingscursus als je al ergens anders studeert maar een deel van je opleiding aan een Franse universiteit wilt volgen: dit is een geweldige manier om de taal echt onder de knie te krijgen. Wat je doel en ambitie ook is, je vindt altijd een cursus op maat die aansluit bij jouw situatie.

Accommodatiemogelijkheden in Frankrijk

Het geweldige aan een van onze programma's ter voorbereiding op een Franse universiteit is dat je bijna elk onderdeel van je cursus helemaal zelf kunt inrichten. Waar je woont, is een van de vele zaken die je zelf kunt bepalen. Kies een gastverblijf om bij Franse locals in huis te wonen. Dit is een geweldige manier als je van huiselijkheid houdt en jezelf ter voorbereiding op een Franse universiteit volledig wilt onderdompelen in de Franse levensstijl. Zo niet, dan kun je kiezen voor een studentenresidentie en samenwonen met je klasgenoten. Op die manier heb je wat meer zelfstandigheid en raak je gemakkelijk bevriend met andere internationale studenten.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.