Italiaanse universiteit

Italiaanse universiteit
4.2
1150
(1.150 beoordelingen)
4.2

Voor wie aan een Italiaanse universiteit wil studeren, is er geen betere voorbereiding dan het ervaren van het dagelijkse Italiaanse leven en het dagelijks spreken van de taal. Tijdens onze universitaire cursussen til je je Italiaans naar een hoger niveau en vertrek je vol enthousiasme over je toekomstige studie aan een Italiaanse universiteit. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Italië

Italiaanse universiteit

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Italiaanse universiteit

Droom jij ervan om op een dag aan een Italiaanse universiteit te studeren? Misschien richt jij je op een internationale carrière en kan het spreken van Italiaans je daarbij helpen? Door te studeren aan een Italiaanse universiteit kun je je carrièremogelijkheden op allerlei manieren vergroten. We bieden voorbereidingsprogramma's voor de Italiaanse universiteit aan voor zowel huidige als toekomstige universitaire studenten, en zowel voor wie daar een volledige opleiding zou willen volgen of liever slechts een jaar op uitwisseling wil gaan. Studeren in Italië is de snelste en meest efficiënte manier om het Italiaans echt onder de knie te krijgen. Jezelf onderdompelen in de klanken, cultuur en bezienswaardigheden van Italië is een ervaring die je leven verandert.

Onderwerp jouw Italiaans aan een test

Onze cursussen die focussen op een toekomst aan een Italiaanse universiteit worden gegeven op onze taalschool in Rome. Naast je lessen is er echter meer dan genoeg te zien en te doen. Het geweldige aan een voorbereidingscursus voor een Italiaanse universiteit in Rome is dat excursies en sightseeing nooit zonde van je tijd zijn. Je doet immers continu een beroep op je taalvaardigheden, bijvoorbeeld wanneer je met klasgenoten kletst, een koffie bestelt of de weg vraagt. Ervaar de rijke cultuur en eeuwenoude architectuur van deze geweldige stad. In het weekend kun je wat langer op pad gaan en meer van het land ontdekken dankzij je centraal gelegen thuisbasis in het midden van het land.