Universiteit in Rome

Universiteit in Rome
4.3
547
(547 beoordelingen)
4.3

Als je aan een Italiaanse universiteit wilt studeren, is voorbereiding voor de universiteit in Rome de ideale keuze voor jou. Kies voor een korte taalcursus in je schoolvakantie of een langer programma dat gecombineerd kan worden met een stage. Deze ervaring zorgt ervoor dat je opvalt tijdens de toelating op welke universiteit dan ook. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Universiteit in Rome

Gratis brochure

Universiteit in Rome

Een universitaire studie volgen is altijd een grote stap en wanneer je overweegt aan een universiteit in Rome te studeren, dan kan dat zelfs een nog grotere uitdaging zijn. Zorg er dan met een van onze populaire voorbereidingscursussen voor dat jouw taalniveau uitstekend is en je aan alle toelatingseisen kunt voldoen. Je wordt klaargestoomd voor een succesvolle toekomst en probeert ook de Italiaanse levensstijl uit, wat je helpt om te settelen wanneer je eenmaal echt aan de universiteit in Rome studeert. Indien je nu al een universitaire opleiding volgt kun je het leven van ene Romeinse student ook ervaren door een uitwisselingsprogramma te volgen om je Italiaans een boost te geven.

Accommodatiemogelijkheden in Rome

Wanneer je een voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Rome volgt, kun je veel details daarvan zelf bepalen zodat je de voor jou ideale cursus kunt volgen die aan al jouw behoeften voldoet. Dit omvat ook de accommodatie tijdens de cursus. Je kunt bijvoorbeeld in een gastverblijf logeren totdat je aan de universiteit in Rome begint. Je woont dan bij locals in huis en jullie eten samen: een geweldige manier om je Italiaanse accent te verbeteren en advies te krijgen of wat er allemaal te doen is in de stad. Misschien wil je liever in onze studentenresidentie logeren. Daarin ben je van alle gemakken voorzien en woon je samen met andere studenten: perfect voor het sluiten van nieuwe vriendschappen.