Spaanse universiteit

Spaanse universiteit
4.1
1146
(1.146 beoordelingen)
4.1

Om te studeren aan een Spaanse universiteit heb je een hoog taalniveau nodig. Bereid je voor op deze uitdaging met een universitaire voorbereidingscursus Spaans en vergroot vliegensvlug je taalkennis. Je zult internationale studenten ontmoeten in de aanloop naar jouw toekomstige studie op een Spaanse universiteit. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Spaanse universiteit

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

Ontdek bestemmingen

Spaanse universiteit

Wil je graag toegelaten worden tot een Spaanse universiteit, dan kan een universitaire voorbereidingscursus je een vliegende start geven voor een toekomst vol academisch succes. Volg je momenteel in je thuisland al een opleiding, dan kun je ook een deel daarvan op een Spaanse universiteit volgen door een semester of jaar op uitwisseling te gaan. Dit is een geweldige manier om met vertrouwen Spaans te leren spreken en je kansen op een baan na je afstuderen vergroten. Op welk punt van je opleiding je je ook bevindt, en wat je ambities ook mogen zijn: bekijk onze universitaire voorbereidingscursussen om er één te vinden die bij je past.

Kies een bestemming

Je kunt een voorbereidingscursus voor een Spaanse universiteit volgen op onze taalscholen in Barcelona, Malaga en Costa Rica. In het buitenland studeren is niet alleen een geweldige manier om je Spaanse taalvaardigheden te verbeteren, maar ook om een nieuw land te ontdekken en het studentenleven in een andere stad te leren kennen. Je kiest je bestemming op basis van je eigen interesses en of je bijvoorbeeld werkervaring wilt opdoen in een grote stad of meer zin hebt in zandstranden en een relaxter leven aan de kust. Maar welke bestemming je ook kiest voor een voorbereidingscursus voor een Spaanse universiteit: elk programma bevat hetzelfde uitstekende taalonderwijs en genoeg mogelijkheden om na de lessen de regio te ontdekken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.