Universiteit in Spanje

Universiteit in Spanje
4.5
907
(907 beoordelingen)
4.5

Iedereen die toegelaten wil worden tot een van de vele universiteiten in Spanje doet zijn voordeel met onze universitaire voorbereidingsprogramma's. Of je nou graag je Spaans op wilt frissen tijdens een korte cursus of liever langer wilt studeren en reizen voordat je gaat studeren aan een van de universiteiten in Spanje - bij EF is het mogelijk. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

Universiteit in Spanje

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Universiteiten in Spanje

Aan een vervolgopleiding beginnen is een grote stap voor elke student, en studeren aan een van de universiteiten in Spanje is misschien een nog wel grotere uitdaging. Tijdens de colleges en bij het maken van nieuwe vrienden worden je taalvaardigheden op de proef gesteld. Het volgen van een voorbereidingsprogramma voordat je aan een van de vele universiteiten in Spanje begint, is daarom een goed idee. Zo wen je aan het leven in een ander land en geef je je Spaans een boost. We helpen je op weg om aan de starteisen te voldoen, zodat je de grootste kans hebt om daadwerkelijk toegelaten te worden tot een van de universiteiten in Spanje. Er zijn allerlei verschillende voorbereidingscursussen beschikbaar, dus kies het programma dat het beste bij je past.

Kies voor Barcelona, Madrid of Malaga

Er zijn veel verschillende goede redenen om een voorbereidingscursus te volgen voordat je aan een van de universiteiten in Spanje gaat studeren. Onze populaire cursussen verbeteren je Spaanse vaardigheden, helpen je groeien als persoon en laten je wennen aan de cultuur en levensstijl van het zonnige Spanje. Je kunt een voorbereidingscursus voor de universiteiten in Spanje volgen in Madrid, Barcelona of Malaga, afhankelijk van je eigen voorkeuren. Kies voor Malaga als je van het studentenleven in deze populaire toeristenbestemming wilt proeven. Zo kun je je specialiseren in toerisme of horeca indien je al een bepaalde carrière in gedachten hebt voor na de universiteit. Barcelona en Madrid bieden je een kosmopolitisch grotestadsleven met een actieve uitgaanswereld en heel veel andere studenten.