Universiteit in Barcelona

Universiteit in Barcelona
4.1
571
(571 beoordelingen)
4.1

Bereid je voor op de universiteit in Barcelona met een van onze innovatieve universitaire voorbereidingsprogramma's. Barcelona heeft als tweede stad van Spanje een internationale reputatie. Je voorbereiden op de universiteit in Barcelona is zowel goed voor je toekomstige studie als daarna. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona

Universiteit in Barcelona

Gratis brochure

Universiteit in Barcelona

Welke programma op de universiteit in Barcelona je ook zou willen volgen, het zal zeker goed staan op je CV en je bij potentiële werkgevers laten opvallen in de menigte. Naar de universiteit gaan is een enorme uitdaging, zeker wanneer je dat in het buitenland zou willen doen, dus het loont zich zeker om je daar goed op voor te bereiden. Toekomstige studenten hebben veel profijt van een van onze voorbereidingscursussen, of die nou tijdens schoolvakanties, in een gap year of gecombineerd met een stage wordt gevolgd. Zelfs wanneer je nu al studeert kun je je voorbereiden op de universiteit in Barcelona door je aan te melden voor een studentenuitwisselingsprogramma. Bekijk het grote cursusaanbod om te zien welk voorbereidingsprogramma het beste bij jouw plannen past - je zult er geen spijt van krijgen!

Ervaar de Spaanse cultuur

Door een voorbereidingscursus te volgen voor een universiteit in Barcelona meld je je niet alleen aan voor een taalprogramma: je zult een heel nieuwe cultuur en levensstijl meemaken in Spanje. De cursus biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken en een netwerk over de hele wereld op te bouwen, en uiteraard om je Spaans te oefenen. Haal het meeste uit jouw voorbereidingstijd voor de universiteit in Barcelona door deel te nemen aan activiteiten die door ons toegewijde activiteitenkantoor worden georganiseerd. Van quiz- en sociale avonden tot dagjes uit om FC Barcelona aan te moedigen of te relaxen op het strand van Barceloneta, en natuurlijk excursies naar andere Spaanse steden: je zult een volle agenda hebben tijdens jouw verblijf in deze stad.