Zomerschool

Zomerschool in Duitsland

Zomerschool in Duitsland
4.6
938
(938 beoordelingen)
4.6

Wil jij ook graag naar zomerschool in Duitsland? Onze zomercursussen in Duitsland zijn bedoeld om je serieus Duits te leren. Maar we zijn ook serieus over de zomer. Ervaar een geweldige tijd met je nieuwe vrienden van over de hele wereld en verbeter tegelijkertijd je Duits op onze zomerschool in Duitsland. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool in Duitsland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn

Ontdek bestemmingen

Zomerschool in Duitsland

Duits lijkt soms een moeilijke taal, maar op zomerschool in Duitsland blijft van die moeite weinig over. Van onze grote hoeveelheid persoonlijke aandacht zul je natuurlijk nooit slechter worden. Dankzij de kleine, intensieve studiegroepen worden je vragen snel beantwoord en je persoonlijke struikelblokken elke dag benoemd. Daarnaast zorgt de zomerschool in Duitsland er bovendien voor dat je de taal kunt oefenen bij alles wat je na schooltijd doet, zoals naar feestjes gaan, in de bus stappen, winkelen, een maaltijd bestellen in een restaurant of een sportevenement bijwonen. Naar zomerschool in Duitsland gaan voelt amper aan als school, hoewel het veel effectiever is dan een veel langere cursus Duits thuis.

Plezier in Duitsland

Kies je voor onze zomerschool Duits, dan zul je snel merken dat je na schooltijd eindeloos veel kansen krijgt om je Duits te oefenen. Die uren zijn echter niet alleen maar leerzaam, maar vooral heel erg leuk: uit eten met je medestudenten, de musea en historische bezienswaardigheden ontdekken, of zelfs een dagtrip naar de Beierse Alpen om sprookjesachtige kastelen te bezoeken. Hike over de met bloemen bezaaide heuvels, geniet van strudel en koffie in een gastvrij chalet en zwem in een bergmeer. Op zomerschool Duits zul je zo ontzettend veel plezier hebben, dat je na afloop niet eens meer naar huis wilt. De herinneringen zullen je echter nog het hele jaar en tot lang daarna heel goed bijblijven.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.