Zomerschool Spaans

Een zomerschool Spaans is dé manier om je dagelijkse beslommeringen even achter je te laten. Onze summerschool Spaans heeft veel innovatieve manieren om jou de Spaanse taal en cultuur bij te brengen. Zeg normale summerschools maar gedag en verwelkom een razendsnelle vooruitgang van je Spaans dit jaar. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: SpanjeCosta Rica

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: SpanjeCosta Rica

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: SpanjeCosta Rica

Waarom kiezen voor een zomerschool Spaans?

Er zijn talloze redenen om voor een zomerschool Spaans in het buitenland te kiezen. Taalvaardigheden in het Spaans zijn een echte troef op jouw CV, in een academische of professionele omgeving. Naar een zomerschool Spaans in Spanje of Costa Rica gaan, helpt om jouw vaardigheden te perfectioneren en met vertrouwen Spaans te spreken.

Door elke dag, tijdens en na de les de Spaanse taal te oefenen, verbeter jij gegarandeerd jouw taalniveau Spaans tijdens EF Zomerschool Spaans. Dankzij onze Spaanse lessen en de verschillende activiteiten en excursies georganiseerd buiten schooltijd, oefen jij je Spaans in het dagelijkse leven: de ideale omstandigheden om een hoog taalniveau Spaans te bereiken.