Programma's in Zuid-Afrika

Programma's in Zuid-Afrika
4.9
834
(834 beoordelingen)
4.9

Engels leren bij EF in Zuid-Afrika is een geweldige manier om je taalstudie te combineren met het ontdekken van een geweldig deel van de wereld. Dankzij onze innovatieve lesmethoden en individuele aandacht spreek je snel met meer zelfvertrouwen Engels. Kortom, het verbeteren van je Engels in Zuid-Afrika is een geweldige ervaring die je je hele leven bij zal blijven. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Programma's in Zuid-Afrika

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad

Ontdek bestemmingen

EF Zuid-Afrika

Wil je graag een studieprogramma buiten de gebaande paden volgen, kies dan voor Engels leren bij EF in Zuid-Afrika. Dit land heeft een sterke aantrekkingskracht, zeker op avontuurlijke mensen, dankzij de diverse landschappen met geweldige wilde dieren en het grote aantal outdooractiviteiten te doen. Met de miljoenen native speakers kun je veel je Engels oefenen. In het weekend kun je de Big Five spotten op safari, zoals leeuwen en giraffen. Roetsj in het weekend over de kabelbaan van boomtop naar boomtop of ga paragliden boven de prachtige stranden. Je zult nooit een soortgelijke plek bezoeken, dus geniet van elk moment wanneer je Engels leert bij EF in Zuid-Afrika. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Zuid-Afrika. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Een andere weg

Het besluit om Engels te leren bij EF in Zuid-Afrika is niet de meest voor de hand liggende keuze, maar het is er wel één die je naar onverwachte plekken kan brengen. Kom je slechts een paar weken Engels leren, dan is de tijd die je hier besteedt al zo anders dan thuis, dat je je brein eigenlijk reset een opnieuw interesse krijgt in het leren van Engels. Blijf je langer, dan leer je ook veel over dit uitzonderlijk diverse land, terwijl je de schatten van Kaapstad ontdekt en op zijn minst deels als een ander persoon thuiskomt. Het leren van Engels in Zuid-Afrika is niet zoals een gewone taalreis, en het is een bijzonder type student dat meestal voor deze optie kiest.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.