Zuid-Afrika

Programma's in Kaapstad

Programma's in Kaapstad
4.9
568
(568 beoordelingen)
4.9

Wie Engels leert in Kaapstad, kijkt in het klaslokaal uit op een van 's werelds mooiste landschappen. We hebben Engelse cursussen voor alle leeftijden en taalniveaus in Kaapstad en veel speciale programma's voor studenten of professionals. Na afloop van de lessen ga je naar het strand of slenter je door de straten van deze levendige stad. Meer weten? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Programma's in Kaapstad

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad

EF Kaapstad

Wie Engels studeert met EF in Kaapstad, zal daar verliefd worden op de omgeving. Van historische bezienswaardigheden tot avonturen vol adrenaline: in deze levendige stad is voor iedereen genoeg te doen. Oriënteer je aan de hand van het prachtige uitzicht bovenop de Tafelberg, net achter onze school. Krijg een unieke tour langs de schitterende stadskust en ga duiken met haaien. Vereer het verleden van Zuid-Afrika door de cel van Nelson Mandela op Robbeneiland te bezoeken. Kaapstad heeft ook veel kosmopolitische voorzieningen, van geweldige restaurants tot chique winkels. En dit alles is slechts een kleine greep uit alles wat er te doen valt wanneer je Engels studeert in Kaapstad. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Kaapstad. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Slaap in een gastverblijf of bij vrienden

Woon als een local wanneer je Engels studeert in Kaapstad door in een gastverblijf te logeren. Je proeft van de lokale, huisgemaakte keuken wanneer je de maaltijden met een lokale familie deelt. Tijdens het eten oefen je je Engels door met elkaar in gesprek te gaan, versterk je wat je in de klas hebt geleerd en krijg je bovendien een ander cultureel perspectief. Je kunt echter ook in een studentenresidentie wonen indien je graag wat zelfstandiger woont. Op die manier oefen je je Engels in Kaapstad door bijvoorbeeld op pad te gaan met je internationale klasgenoten en uit eten te gaan of juist zelf te koken. Voor welke accommodatie je ook kiest: je verblijf in Kaapstad zal geweldig zijn.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.