EF
EF

Gratis online lerarenopleiding

Verhoog uw onderwijsreferenties met ons gratis EF-certificaat voor de ontwikkeling van docenten. Sluit je aan bij ons voor zes webinars met academische experts over verschillende methoden, benaderingen en hulpmiddelen om het lesgeven in een taal leuker te maken voor jou en je studenten.

EF
EF

Hoe het werkt

U kunt uw EF-lerarenontwikkelingscertificaat verdienen door alle zes webinars van een uur bij te wonen. Ze zijn gratis en vinden twee keer per jaar plaats (zie onderstaande data voor de komende sessies). De webinars worden in het Engels gehouden en de registratie staat open voor docenten wereldwijd. Aan het einde van het programma sturen wij u het certificaat per e-mail toe.

Registreren

Dank u voor uw interesse

De inschrijving voor de volgende EF Teacher Development Certificate sessies zal in oktober 2018 worden geopend.

Agenda voor onze volgende webinarserie


Kan je geen sessie maken? Geen probleem! U kunt het certificaat nog steeds verdienen door de opnamesessie te bekijken die we u na elke live webinar opsturen.

Wat zeggen de leraren over ons?

 • Hartelijk dank voor alle webinars. Alle zes waren interessant en hielpen me om kritischer te kijken naar de manier waarop ik les geef. Ik zal proberen te verbeteren. Nogmaals bedankt en ik hoop dat je nog meer interessante dingen voor ons in petto hebt.

  Irina Rybalchenko

  Znanye Language Center, Rusland

 • Ze waren allemaal erg nuttig, informatief en plezierig. Sommige hielpen me om structuur aan te brengen in wat ik al wist. Sommige gaven me stof tot nadenken. Ik zal zeker gebruik maken van de briljante ideeën en suggesties van uw presentatoren om mijn lessen effectiever en leuker te maken.

  Tatyana Vidneyeva

  Rusland

 • Het was zeer nuttig omdat dit een hot en trending topic is tegenwoordig. Ook proberen we meer gebruik te maken van technologie in onze klaslokalen, dus het is goed om de basis te kennen..

  Meric Tumer

  Atilim Universiteit, Ankara, Turkije

EF
EF

Op zoek naar meer informatie? Bekijk de antwoorden op onze meest gestelde vragen en maak je klaar om je EF Teacher Development Certificate te verdienen.

 1. Wat is een webinar?

  Een webinar is een seminar dat via het internet wordt gehouden. Elk van onze webinars voor het TDC is een uur lang en wordt gegeven door EF's specialisten op het gebied van taalonderwijs en gastdocenten van bekende organisaties, zoals Oxford University Press.


 2. Heeft u vragen over de webinars?

  Neem contact met ons op via [email protected]


 3. Kost het iets om naar de webinars te gaan?

  Nee, de webinars zijn volledig gratis.


 4. Wat moet ik doen om het certificaat te verdienen?

  Eerst moet u zich registreren, daarna moet u alle zes de webinars bijwonen. U hoeft geen examens af te leggen of verslagen te schrijven, maar er is een aanwezigheidsformulier aan het einde van elk webinar. Dit formulier moet na alle zes de webinars worden ingevuld om voor het certificaat in aanmerking te komen. Wij geven geen certificaten uit voor het volgen van individuele webinars maar alleen voor het volgen van de hele reeks van zes webinars.


 5. Waar kan ik de sessie bekijken die ik gemist heb?

  Wij sturen u na elke live sessie een e-mail naar de opnames.


 6. Kan ik de webinars downloaden?

  Nee, u kunt de afzonderlijke webinars niet downloaden, maar u kunt de opnames online bekijken tot het einde van het programma. Wij sturen u de link naar de opgenomen sessies na afloop van elke live sessie.


 7. Moet ik leerboeken kopen?

  Nee, u hoeft geen leerboeken voor de webinars te kopen. We raden u aan om aantekeningen te maken, zodat het gemakkelijker is om de vraag aan het einde van elke sessie te beantwoorden.


 8. Kan ik tijdens het webinar vragen stellen?

  Ja, u wordt aangemoedigd om vragen te stellen tijdens het webinar. Er is een groepschat beschikbaar aan de linkerkant van het webinar scherm. Typ gewoon je vraag in en deze zal tijdens de sessie beantwoord worden.


 9. Hoe en wanneer ontvang ik mijn certificaat?

  Als u alle zes de webinars heeft bekeken en met succes hun corresponderende aanwezigheidsvragen heeft beantwoord, zullen wij uw certificaat enkele weken na afloop van het Teacher Development Certificate per e-mail versturen.


 10. Kan ik het certificaat toepassen op een diploma?

  Op dit moment kan het TDC niet worden toegepast voor een diploma, maar het zal wel een toevoeging zijn op je CV als je solliciteert naar een baan, vooral bij EF.


 11. Tot wanneer kan ik me inschrijven voor het EF Lerarenontwikkelingscertificaat?

  U kunt zich registreren tot de laatste dag van het programma, zelfs als u alle live-sessies hebt gemist, heeft u nog tijd om de opname te bekijken tot 10 dagen na de laatste webinarsessie.


lees meer