Reizen met een schoolgroep

Deel de wereld met je studenten.... Inspireer het leren van een taal door middel van een culturele onderdompeling door uw studenten te helpen bij hun studie. een taal in het buitenland. Neem vandaag nog contact op met een studieadviseur van EF en wij helpen je bij het coördineren van een EF schoolreisje naar het buitenland. of je studenten helpen bij het plannen van hun eigen plannen.

Plan uw schoolgroep

Wij organiseren een complete ervaring voor jou en je studenten - inclusief taallessen, vervoer, accommodatie en activiteiten.

Course Leader

An experienced EF Leader will be by your side to support you during the entire trip. There's always a friendly face ready to answer any of your questions and show you the best of your destination.

Visumaanvragen

We zijn experts op het gebied van visa. Voor het geval u en uw studenten er een nodig hebben, helpen wij u en uw studenten bij elke stap.

Vluchten

EF Travel Services zal er zeker van zijn dat u vluchten boekt met handige verbindingen tegen concurrerende tarieven.

Meals

Whether you are enjoying a meal with your local host family or dinning at our campus cafeteria, Crave Kitchen, you'll get a taste of local cuisine.

Airport transfers

Onze transferdienst wacht u op bij uw aankomst en staat klaar om u bij uw vertrek terug te brengen naar de luchthaven.

Accommodatie

U en uw studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden

Activiteitenpakketten

Onze activiteitencoördinatoren organiseren lokale excursies, weekendtochten, culturele hoogtepunten, diners, cruises en nog veel meer om ervoor te zorgen dat uw ervaring aangenaam is.

Voordelen voor u

Uitbreiding van je klaslokaal door je curriculum in de praktijk te brengen terwijl je leerlingen zich in een internationale leeromgeving onderdompelen.

De kans om je leerlingen te laten zien hoe taal en cultuur met elkaar verweven zijn – of het nu gaat om een bezoek aan het museum, een wandeling in het park, een rondleiding door de historische architectuur of bezoek aan een lokale markt.

De ogen van je leerlingen openen voor nieuwe ervaringen, andere culturen en een wereld van mogelijkheden.

Een gratis reis naar het buitenland, compleet met authentieke culturele ervaringen. De kosten van uw deelname als een schoolgroepsleider worden door ons betaald.

Deze unieke onderwijservaring stelt u in staat om te zien hoe EF taalonderwijs geeft en tegelijkertijd beste practices te delen met onze docenten, die moedertaalsprekers zijn.

Contact

Kies de perfecte cursus voor uw studenten

Uw studenten zullen gegarandeerde taalvooruitgang boeken met onze innovatieve leermethode die de lessen in de klas combineert, interactieve instrumenten en culturele onderdompeling.

Onze bestemmingen

Kies je studie in het buitenland om meer te weten te komen over de stad en de school.