GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

Wij spraken winnares Rosalie

Wij spraken winnares Rosalie

Iedereen die bij ons langs is geweest op de Buitenlandbeurs kon meedoen met de win actie om een reis naar Malta te winnen. Rosalie kwam gezellig bij ons langs op het kantoor in Rotterdam.

Rosalie (18) heeft momenteel een tussenjaar en werkt in een hotel bij haar in het dorp. Hier komt ze in contact met veel toeristen, wat ze erg leuk vindt. Ze is tweetalig opgevoed, wat ze goed kan gebruiken in haar huidige baantje. Later dit jaar heeft ze ook de plannen om naar Frankrijk te gaan om bij een gezin te gaan wonen en hen Engelse les te geven.

EF: Waarom ging je naar de Buitenlandbeurs? Had je al een idee wat je wou doen?
Rosalie: Ik wil misschien naar de Hotelschool of een internationale opleiding volgen. Ook was ik een paar jaar terug al eens op de Buitenlandbeurs geweest voor EF. Ik wilde toen naar Nice, maar dat ging niet door. Mijn moeder kreeg dit jaar een e-mail van de Buitenlandbeurs en toen hebben wij ons weer ingeschreven om te gaan. Ik was nog maar 20 minuten binnen en hoorde ineens mijn naam en had ik gewonnen!

EF: Je kende EF dus al?
Rosalie: Ja, ik had al een tijdje interesse maar dus nog nooit van gekomen

EF: Win je wel vaker leuke dingen?
Rosalie: Nee, dit is de eerste keer!

EF: Ben je al eens in Malta geweest?
Rosalie: Ik ben nog nooit eerder op Malta geweest, opa en oma wel en die vonden het leuk!

EF: Wat hoop je te leren tijdens je taalcursus met EF?
Rosalie: Voornamelijk de buitenland ervaring opdoen en voor het eerst zelfstandig weg gaan. Zelfverzekerdheid krijgen en mij voorbereiden op eventuele ervaringen erna (Frankrijk ervaring, studie etc.)

EF: Hoe ga je je voorbereiden op de cursus?
Rosalie: Filmpjes kijken op YouTube (vlog/blogs/tour of the school etc.), veel info opzoeken op internet wat er allemaal te doen is en via MyEF kijken of ik alvast in contact kan komen met andere studenten. Het is toch best spannend helemaal alleen.

EF: Wat gaat er allemaal mee in jouw (nieuwe!) koffer?
Rosalie: Snorkel, reisgids, bikini, strandhanddoek en ook zeker zonnebrand. Mijn moeder is Engels dit betekent dat mijn huid gevoelig is om te verbranden, dus die moet zeker mee.

Wij weten zeker dat Rosalie een ervaring zal hebben die ze nooit meer vergeet. Wil jij ook kans maken op een taalreis of andere leuke prijzen? Houd onze Facebook en Instagram in de gaten, want we hebben regelmatig win acties.

Wil jij ook naar de Buitenlandbeurs?Schrijf je hier in
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden