GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

De 8 populairste GO-artikelen die je in 2022 gelezen moet hebben

De 8 populairste GO-artikelen die je in 2022 gelezen moet hebben

Met een nieuw jaar voor de deur is het weer tijd om na te denken over het jaar dat bijna voorbij is. Wat is een betere gelegenheid om nostalgisch terug te blikken op enkele van onze favoriete GO Blog posts uit 2022?

Dankzij onze geweldige schrijvers van over de hele wereld hebben we nieuwe onderwerpen, plaatsen en ideeën kunnen bespreken op de GO Blog. De wereld van taalreizen blijft groeien en daarmee ook onze passie voor leren, cultuur en ontdekken. Laten we er eens induiken en een paar blogs bekijken die je beslist moet lezen voordat we het nieuwe jaar in gaan!

1. Zo start je een carriere als digital nomad

Flexibele werkomstandigheden en werken op afstand zijn in opkomst, net als de wil om je te vestigen aan een prachtig strand of in een opwindende internationale stad. Wil je je carrière starten als digitale nomade? Hier is onze gids over hoe het te doen.

2. Hoe je kan eten als Japanners

De Japanse keuken is niet alleen heel lekker, maar ook heel goed voor je. Dat komt niet alleen door de hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt, maar ook door de prachtige cultuur en filosofieën rond voedsel. Dit is hoe je ook kan eten als Japanners.

3. Het belang van onderdompeling: waarom je een taal op dezelfde manier zou moeten leren als hoe je hem gebruikt

Er zijn veel verschillende manieren om een tweede taal te leren, maar één manier is effectiever gebleken dan de andere; taalonderdompeling. Lees dit eens voor een inzicht in het leren van een taal op basis van onderdompeling en hoe je dat kunt toepassen.

4. 10 dingen om te weten op je eerste dag studeren in het buitenland

De eerste dagen in het buitenland studeren in een nieuwe plaats kan ontmoedigend lijken, maar dat hoeft niet zo te zijn! Hier zijn enkele nuttige tips om je voor te bereiden en je avontuur op de juiste manier te beginnen.

5. Hoe je vloeiend Engels spreekt – 10 belangrijke stappen

In de wereld van vandaag geldt: hoe beter je Engels, hoe beter je kan deelnemen aan alles wat wereldwijd is: van internetcultuur tot internationaal zakendoen. Lees hier hoe je in tien stappen vloeiender Engels kunt spreken.

6. 5 spectaculaire natuurlijke wonderen die je gemakkelijk kunt bereiken vanuit grote steden

Zin in natuur maar toch binnen het bereik van een geweldige wereldstad? Hier zijn vijf van onze top stedelijke reisbestemmingen die toevallig super dicht bij enkele ongelooflijke natuurwonderen liggen.

7. 10 Engelse slang termen die je moet kennen in 2022.

Dit jaar mag dan bijna voorbij zijn, maar dat betekent niet dat het te laat is om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de Engelse slangtermen die in 2022 hoogtij vierden. Ben je al op de hoogte? Bekijk ons overzicht van Engelse straattaal voor 2023.

8. 10 grappige uitdrukkingen in andere talen

Veel idiomen klinken voor een native-speaker heel normaal, maar worden vertaald in iets heel vreemds (en grappigs). Hier zijn tien grappige uitdrukkingen in verschillende talen om de volgende keer dat je reist uit te proberen.

Kick off the new year with a new languageExplore
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Leer tot 10 talen in meer dan 50 top bestemmingen wereldwijd.

Lees meer