Gebruik in het Engels

Als je bezig bent om je conversatie-Engels te verbeteren, ben je hier op de goede plek.  De secties hieronder bevatten een verscheidenheid dagelijks gebruik van het Engels op basis van het Amerikaans-Engels. Of je nu je woordenschat wilt uitbreiden, wat nieuwe uitdrukkingen wilt leren of een goede Engelse naam wilt uitzoeken, deze pagina's kunnen je daarbij goed van dienst zijn.

Woordenschat

Het opbouwen van je Engelse woordenschat is een essentieel onderdeel van het Engels leren spreken. Deze lijsten zullen je helpen om je tijd strategisch in te delen.

Uitdrukkingen

Het leren van uitdrukkingen en gezegden is een van de leukste onderdelen van het leren van een taal. Uitdrukkingen en gezegden komen vaak voor in het gesproken Engels.

Leestekens

Leestekens op de juiste manier gebruiken in je geschreven Engels is essentieel, zowel in academische als professionele situaties.

 

Citaten

Deze citaten zijn het meest bekend bij native Engelse sprekers. Je kunt er van uitgaan dat als je ze gebruikt, de mensen je zullen begrijpen.

Namen

Deze tabellen van de meest voorkomende voor- en achternamen in Engelstalige landen is gebaseerd op de laatst beschikbare gegevens.

Tongtwisters

Werk aan je Engelse uitspraak met deze lijst Engelse tongtwisters met verschillende moeilijkheidsgraag, van eenvoudig tot waanzinnig moeilijk.