Programma's in Cambridge

Programma's in Cambridge
4.6
488
(488 beoordelingen)
4.6

Cambridge staat bekend om zijn academische onderwijs en is daardoor een toplocatie voor een toegewijde Engelse taalstudie. Onze programma's Engels in Cambridge halen het beste uit de unieke sfeer in de stad, waar traditie en een moderne wereld hand in hand gaan. Vraag een brochure aan en leer Engels in Cambridge met EF.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland

Programma's in Cambridge

Gratis brochure

EF Cambridge

Studeer je Engels bij EF in Cambridge, dan geloof je nooit dat je op minder van een uur van Londen vandaan zit. Deze idyllische stad die bekendstaat om de University of Cambridge is zowel voorzien van historische charme als van moderne faciliteiten. Het Arts Theatre is toneel van zowel lokale als reizende producties en in De Corn Exchange vinden grotere evenementen en tournees plaats. Cambridge heeft ook een groot muzikaal verleden: zo komt de band Pink Floyd hier vandaan. Kunstliefhebbers kunnen het Wysing Arts Centre bezoeken, een modern kunstcentrum en -museum. Wie Engels leert in Cambridge wordt volledig ondergedompeld in de cultuur van Engeland en daarbuiten. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Cambridge. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Een bloeiende zakenstad

Hoewel veel mensen in Cambridge willen studeren vanwege de bloeiende academische gemeenschap, zijn er ook veel mogelijkheden in de lokale zakenwereld. De economie van Cambridge drijft niet alleen op de universiteit, maar ook op een aantal grote industrieën. De regio herbergt Silicon Fen, een hotspot voor hightech bedrijven en start-ups. Microsoft heeft zijn Britse hoofdkantoor naar deze regio verhuisd vanwege de eenvoudige personeelswerving en de hoge levensstandaard. Andere belangrijke sectoren zijn onder meer toerisme, luchtvaart en bouwkunde. Volg je een Engels stageprogramma in Cambridge, dan zul je merken dat er meer dan genoeg verschillende mogelijkheden zijn voor het opdoen van werkervaring.