Spoedcursus Frans

Spoedcursus Frans
4.4
1024
(1.024 beoordelingen)
4.4

Wil je in korte tijd Franse leren spreken? Volg dan een cursus Frans met EF. Onze spoedcursus Frans is erop gericht om jou binnen een korte periode snel vooruitgang te laten boeken. Ideaal voor wie binnenkort een Franse test af te leggen heeft of een reis naar Frankrijk gaat maken. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk

Spoedcursus Frans

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Unieke lesmethode op een Franse spoedcursus

Met de dynamische en persoonlijke aanpak van EF leren studenten tijdens een spoedcursus Frans sneller en effectiever de taal spreken. Je krijgt niet alleen les in het klaslokaal, maar wordt op verschillende manieren en in verschillende omgevingen uitgedaagd. Door een combinatie van theorie en praktijk leer je binnen een korte tijd de Franse taal vloeiend spreken.

Persoonlijke begeleiding bij onze Franse spoedcursussen

Je wordt bij EF op een persoonlijke manier begeleid door gepassioneerde EF-docenten. Je krijgt les met een groep op jouw niveau, waardoor je in het juiste tempo de taal zult leren. Tijdens een spoedcursus Frans kun je eveneens rekenen op extra begeleiding als je hier behoefte aan hebt.

Taalscholen in Parijs en Nice

Bij EF kun je een spoedcursus Frans volgens in het bruisende Parijs en de mediterrane kustplaats Nice. De scholen staan allebei op toplocaties, middenin de levendige stadscentra. Het EF team in de school organiseert vele excursies, zodat je niet alleen de Franse taal, maar ook de locale cultuur leert kennen.

Interesse in een spoedcursus Frans met EF? Vraag dan snel een brochure aan of neem contact met ons op via 085 048 0900.