Taalcursus

Taalcursus Frans

Taalcursus Frans
4.7
1024
(1.024 beoordelingen)
4.7

Cursus Frans volgen? Welke plek is nou inspirerender om Frans te leren dan Frankrijk zelf? EF biedt cursussen Frans aan in hartje Parijs en in de mediterrane kustplaats Nice. De buitenlandse taalcursussen zijn geschikt voor iedereen. Welke taalcursus Frans je ook kiest, je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en advies. Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus Frans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek bestemmingen

Waarom Frans leren in het buitenland?

Kies voor EF en leer Frans op een centraal gelegen school in Parijs. Zo volg je een cursus Frans terwijl je geniet van alles wat de stad van de liefde te bieden heeft.

Ben jij geen stadmens, maar verblijf je liever aan de kust? Vertrek dan naar de Franse kustplaats Nice en volg een Franse taalcursus.

Het voordeel van Frans leren in het buitenland is de combinatie tussen theorie en praktijk: wat je leert tijdens de cursus kun je onmiddelijk toepassen in alledaagse situaties. Bestel een gerecht bij een traditioneel Frans restaurant, vraag de route naar een nabijgelegen museum of maak een praatje terwijl je op de metro wacht. Hoe beter jouw Frans is, hoe meer nieuwe mensen je kunt ontmoeten.

Met de perfecte mix van les en vrijetijdsbesteding garanderen we dat jij een onvergetelijke tijd hebt als je een Franse taalcursus met EF volgt. Ons innovatieve EF leersysteem verbetert jouw Franse taalvaardigheid in mum van tijd.

  • Al onze cursussen Frans hebben een flexibele duur van 2 tot 52 weken en sluiten aan bij jouw taalvaardigheid, van beginner tot gevorderd niveau.
  • Onze taalcursussen Frans in Frankrijk kunnen ook worden afgestemd op jouw interesses en leerdoelen.
  • Basiscursus Frans: 20 lessen per week
  • Algemene cursus Frans: 26 lessen per week
  • Intensieve cursus Frans: 32 lessen per week

Wat een cursus Frans zo effectief maakt

Door onze op maat gemaakte cursussen Frans combineer je traditionele leermethoden, zoals het leren van rijtjes met woorden, met interactieve leermethoden om jouw Franse lees-, spreek- en luistervaardigheid binnen mum van tijd te verbeteren.

Een cursus Frans wordt gegeven in kleine klassen door leraren die Frans als moedertaal hebben. Zo leer je snel en effectief de Franse taal spreken en begrijpen en ontwikkel je binnen een aantal weken een gevoel voor de taal van de liefde.

Als alternatief kun je je Franse cursus combineren met beroepsspecifieke onderwerpen, een internationaal erkend taalexamen of een stage.

Een taalcursus Frans biedt meer dan taalvaardigheden

Frankrijk staat sinds de 17e eeuw centraal in Europa's culturele geschiedenis. Een taalcursus Frans volgen biedt dus meer dan alleen de taal leren – je ontwikkelt ook historisch besef van het Europese continent.

Frans wordt momenteel wereldwijd gesproken door 300 miljoen mensen en is een officiële taal in meer dan 30 landen. Een cursus Frans opent de deuren tot deze groeiende Franstalige wereld.

Frans staat ook bekend als de taal van de liefde, romantiek en passie. En het is bijna onmogelijk om in de lente naar Frankrijk te komen zonder verliefd te worden. Als je niemand nog je hart heeft veroverd, dan is Parijs de ideale plek om de liefde te vinden.

Geniet van de Franse wijnen en kazen en leer nieuwe mensen kennen in het Parijse uitgaansleven. Een taalcursus Frans is een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Veelgestelde vragen

Waarom een cursus Frans in het buitenland?

Bij EF willen we jou de beste kansen gunnen als het een nieuwe taal leren betreft. Daarom bieden we het gehele jaar door Franse taalcursussen aan, ook in de zomermaanden. Geef jezelf een boost, verbeter je taalniveau en start vol vertrouwen aan het nieuwe school- of studiejaar.

Ook buiten de lessen heb je de mogelijkheid om de taal te spreken, waar dan ook, tijdens een excursie, in een restaurant of liggend op het strand. Een cursus Frans in het buitenland is dus vele malen effectiever dan een standaard taalcursus, want door interactie met de Fransen, bijvoorbeeld met je gastgezin, krijg je een dieper begrip van de Franse taal en verbetert jouw spreek- en luistervaardigheid in rap tempo.

Op welke bestemmingen volg je een taalcursus Frans?

De EF-taalschool in Parijs staat midden in het historische centrum van de stad. Kies je voor een taalcursus Frans in Parijs? Dan sta je binnen mum van tijd oog in oog met wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Arc de Triomphe.

De EF-school in Parijs is de enige met een eigen professionele keuken, waar je Franse kooklessen kunt volgen. De EF-school in Nice ligt op slechts vijf minuten afstand van het mooie strand van Nice.

Daarnaast heeft Nice een prachtig historisch centrum en vele terrasjes. Als je kiest voor een cursus Frans in deze badplaats aan de Franse Rivièra zul je je snel thuis voelen. Wil je meer weten over Frans leren in Frankrijk? Vraag een gratis brochure aan of neem contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het kiezen van een Franse cursus.

Welke voorkennis heb ik nodig voor een Franse cursus?

Als je een Franse cursus volgt, dan heb je in principe geen voorkennis van de taal nodig. Bij EF bieden we namelijk cursussen Frans voor alle niveaus, cursussen voor beginners maar ook voor diegenen die op gevorderd niveau Frans willen leren spreken.

Onze ervaren studiebegeleiders helpen je om een Frans cursus samen te stellen op basis van jouw kennen, kunnen en leerdoelen. Zodoende word je in een groep geplaatst die is afgestemd op jouw Franse taalniveau.

Wat betekent een studie Frans voor jouw internationale carrière?

Een paar honderd jaar na de Verlichting was Frans de taal van de elite. Alle edelen, koningen en intellectuelen in heel Europa spraken Frans met elkaar, en Frans studeren was een bewijs van zowel een goede opvoeding als een goede smaak. Tegenwoordig is Engels de belangrijkste internationale business language geworden, maar Frans is nog altijd één van de populairste tweede talen.

Ga je Frans studeren, dan doe je waardevolle vaardigheden op die een belangrijk verschil kunnen maken in jouw loopbaan en je nieuwe kansen kan geven voor een internationale carrière. Meld je dus aan voor een studie Frans, ga Frans studeren in het buitenland en investeer in je toekomst. Waar wacht je nog op?

Gastgezin of studentenresidentie tijdens cursus Frans?

We bieden verschillende accommodatiemogelijkheden wanneer je Frans studeert met EF. Jij beslist dus helemaal zelf hoe je wilt leven, in het gastgezin of studentenhuis.

Cursus Frans en gastgezin

Als je de Franse taal en cultuur snel eigen wilt maken, dan is wonen bij een gastgezin de beste optie. Want ook als de lessen zijn afgelopen, word je nog steeds uitgedaagd om Frans te spreken. Dit biedt je ook de gelegenheid om je opgedane kennis van de Franse taal te testen met je gastgezin. Wat jouw uitspraak en woordenschat alleen maar ten goede komt.

Cursus Frans en studentenresidentie

Maak internationale vrienden voor het leven. Als je kiest om in een studentenhuis te verblijven dan woon je vlakbij onze scholen, die centraal gelegen zijn. Zo combineer je je studentikoze leven met alle bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. En onze studentenhuizen zijn van alle gemakken voorzien, van gezamelijke maaltijden tot wifi.

Waarom kiezen voor taalcursus Frans bij EF?

EF Education First heeft ruim 50 jaar ervaring als aanbieder van taalcursussen. Onze geavanceerde lesmethoden en gepassioneerde docenten helpen je om de Franse taal snel onder de knie te krijgen.

Daarnaast zijn de programma’s van EF erop gericht om van iedere Franse cursus zowel een leerzame als plezierige ervaring te maken. Vrijwel iedere dag staan er verschillende activiteiten op de planning. Je zult je buiten de lessen niet vervelen.

Want alleen een cursus Frans is niet genoeg voor EF. Het is ontzettend belangrijk om de culturele context waarbinnen de Franse taal gesproken wordt, te begrijpen. Doordat je verblijft in Frankrijk en dag in, dag uit Frans spreekt met anderen kom je in nauw contact met de Fransen, of dat nu in Parijs of Nice is.

Deze blootstelling aan de taal helpt om een cultureel begrip te krijgen van het land en haar inwoners, evenals van de typische Franse levensstijl, gewoonten en gebruiken. Zodoende ontwikkel je tijdens een cursus Frans interculturele vaardigheden die op een later moment zeker nog van pas komen, bijvoorbeeld als je op wereldreis bent, of omdat je kiest voor een internationale carrière.

Ik wil een cursus Frans in het buitenland volgen, wat nu?

Wil jij meer weten over onze cursus Frans? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalcursus Frans in Parijs of Nice.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.