Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Studeren in Cambridge

Ga studeren in Cambridge, één van 's werelds meest bekende universiteitssteden. Of je nou overweegt om je aan te melden voor Cambridge universiteit of dat je een officiële Engelse certificaat wilt behalen, tussen EF's studieprogramma's in Cambridge vind je zeker weten een cursus die bij jou past. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Studeren in Cambridge

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
bestemming: Engeland

Studeren Cambridge

Cambridge is de op een na oudste universiteitsstad van Engeland en die prestigieuze geschiedenis maakt de stad tot een perfecte plek om Engels te studeren. Wie kiest voor studeren in Cambridge, doet dat in een studentengemeenschap die al eeuwenlang naar deze stad komt om het beste uit zichzelf en de toekomst te halen. Onze school in Cambridge biedt zowel korte en langere standaardcursussen Engels aan als universitaire voorbereidingsprogramma's voor studenten die naar een Engelse universiteit zouden willen. Een aantal van onze oud-studenten is toegelaten tot Cambridge University. Ons ervaren docententeam begeleidt elke student op de weg naar zijn eigen doel van het studeren in Cambridge.

Wetenschappelijk onderbouwd Engels onderwijs

Onze onderzoeksafdeling doet samen met de University of Cambridge ESOL research naar leerprocessen en helpt bij de ontwikkeling van nieuwe lesmaterialen en onderwijsmethoden, waaronder onze eigen online leeromgeving. Zodra je je aanmeldt voor studeren in Cambridge krijg je daar inloggegevens voor, zodat je al voor vertrek aan de slag kunt. Tijdens het studeren in Cambridge zelf versterken deze online materialen alles wat je in de klas leert en benadrukken ze welke onderdelen je het moeilijkst vindt, zodat je snel vooruit gaat.