Studeren in Engeland

Studeren in Engeland
4.9
983
(983 beoordelingen)
4.9

Eén van de beste manieren om de Engelse taal te leren, is studeren in Engeland. Bij EF kun je kiezen uit verschillende programma's voor alle leeftijden en niveaus. Wie wil er nou niet een cursus Engels in het buitenland volgen in hartje Londen, op onze campus in Oxford of aan het strand in Brighton? Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Studeren in Engeland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Behaal een internationaal erkend diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorbayIsle of Wight
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Waarom studeren in Engeland?

Engels studeren in Engeland is de beste manier om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Ontdek de bakermat van de Engelse taal en verken de metropool Londen, de prachtige kustplaatsen Brighton, Bournemouth en Eastbourne en de academische bolwerken van Oxford en Cambridge tijdens een EF-taalreis naar Engeland. Ongeacht de bestemming en taalcursus die je kiest, maken wij jouw Engelstalige reis tot een onvergetelijke ervaring! Naar school in Engeland, dat is wat jij wilt!

Al onze studies in Engeland hebben een flexibele duur van 2 tot 52 weken en zijn gericht op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De taalcursussen starten elke maandag. Studeren in Engeland combineert Engels leren met plezier en culturele educatie. Pas de Engelse taalvaardigheden die je tijdens de taalcursus hebt geleerd direct toe in de dagelijkse praktijk, in gesprek met moedertaalsprekers. Dus, waar wacht je nog op?

Wat zijn mijn opties om in Engeland te studeren?

Voor iedereen die wil studeren in Engeland na havo of vwo en zich wil aanmelden voor een bachelor studie aan een Engelse universiteit of daar een master studie wil volgen, is ons universitaire voorbereidingsprogramma een ideale optie. Hier kun je gaten in je kennis opvullen voordat je echt gaat studeren en vakspecifieke cursussen volgen, zoals communicatie, IT, bedrijfskunde of techniek.

Als je een voorbereidende cursus afrondt, ben je verzekerd van toelating tot één van EF's partneruniversiteiten in Engeland. Sommige van onze afgestudeerden zijn in het verleden zelfs toegelaten tot de prestigieuze universiteiten van Cambridge en Oxford.

Een voorbereidende taalcursus is ook zinvol voor iedereen die goede Engelse vaardigheden moet aantonen om zich aan te melden bij een universiteit in Engeland. Je kunt een taal- of voorbereidingscursus ook combineren met het afleggen van een taalexamen. Certificaten van testen zoals IELTS en Cambridge English worden door universiteiten erkend als bewijs van taalniveau.

Een taalcursus Engels volgen is ook ideaal voor een semester in het buitenland of een tussenjaar. Je kunt ook een volledig bachelor- of masterdiploma behalen aan de gerenommeerde Hult International Business School of een Advanced Diploma volgen op gebieden als toerisme, media of bedrijfskunde.

In Engeland studeren voor alle leeftijden, niveaus en interesses

We helpen je met Engels studeren in Engeland door op maat gemaakte cursussen aan te bieden. Hierin houden we rekening met leeftijd, persoonlijke behoeftes, budget en huidig taalniveau. Naast de duur en intensiteit, hebben deelnemers ook de mogelijkheid om hun taalcursus te personaliseren op basis van individuele interesses en leerdoelen.

Tijdens het studeren in Engeland kun je kiezen uit verschillende opties om Engels te leren. Je kunt kiezen uit een breed scala aan keuzevakken, zodat elke deelnemer zijn Engelse taalvaardigheid verbetert. Je kunt ook kiezen hoeveel weken en hoeveel lessen per week je wilt studeren in Engeland. Hieronder zie je enkele van onze meest populaire programma’s en cursussen in Engeland:

Ben jij net geslaagd voor de middelbare school? Of heb je een studie aan een hogeschool afgerond? Dan sluiten onze studies in Engeland naadloos aan bij jouw opleidingsniveau. Een overzicht van onze tussenjaarprogramma's:

  • Studeren in Engeland na vmbo
  • Studeren in Engeland na havo
  • Studeren in Engeland na vwo
  • Studeren in Engeland na mbo
  • Studeren in Engeland hbo

Kies onderwerpen zoals Engelse grammatica, zakelijk Engels of Communicatie & Marketing in het Engels. Op verschillende van onze taalscholen in Engeland kun je je ook voorbereiden op internationaal erkende taalexamens zoals het Cambridge-certificaat, IELTS of TOEFL, via gespecialiseerde voorbereidingscursussen.

Waarom studeren in Engeland met EF de juiste studiekeuze is

Alle EF taalscholen in Engeland zijn modern, liggen op een centrale locatie en voldoen aan de strikte normen van de gerenommeerde en internationaal erkende onderwijsinstituten, zoals de British Council en EAQUALS.

Welke EF school in Engeland je ook kiest, één ding is zeker: door uitmuntend taalonderwijs, echte Engelse leerkrachten, kleine klassen en geavanceerde lesmethodes, gebaseerd op communicatie en multimedia, ga je heel veel plezier beleven tijdens het Engels leren.

Je gaat ook elke zes weken een hoger niveau bereiken, wat we kunnen garanderen dankzij ons innovatieve EF leersysteem, dat we hebben ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers van de gerenommeerde Cambridge University en Harvard University.

De beste manier om Engels te leren is dan ook om te studeren in Engeland. Want de Engelse taal spreken en begrijpen eindigt niet als je het klaslokaal verlaat. Door dagelijks onder de mensen te zijn die Engels als moedertaal hebben, spreek je binnen de kortste keren vloeiend Engels. Ook de gesprekken met internationale medestudenten zorgen ervoor dat je Engelse lees-, spreek- en luistervaardigheid snel vooruit gaat.

Hult International Business School in Engeland

Er zijn verschillende cursussen om uit te kiezen als je in Engeland wilt studeren. Belangrijk is dat je weet welke leerdoelen jij nastreeft en hoelang jij precies in Engeland verblijft. We bieden programma’s en cursussen van 6 en 9 maanden tot een volledig jaar aan.

Ben jij echter van plan om aan een universiteit in Engeland te studeren, bijvoorbeeld om een masterdiploma te behalen, dan is Hult International Business School een uitstekende optie voor jou. De school is centraal gelegen in London en geeft je de mogelijkheid om een bachelordiploma in Business, Internationale Betrekkingen of Communicatie te behalen.

Veelgestelde vragen

Waar kun je studeren in Engeland?

Hoewel Engeland een relatief klein land is, is het ongelooflijk divers en afwisselend. Wie gaat studeren in Engeland leert de taal, cultuur en mensen goed kennen. De zuidelijke kustlijn staat vol met kleine steden die al eeuwenlang populaire toeristenbestemmingen zijn.

Brighton is bijvoorbeeld dé plek voor hipsters en creatievelingen die graag eens wat anders willen dan de bekende steden. Bournemouth daarentegen, is de grootste kustplaats en geweldig voor wie in het weekend graag toch even een city trip naar Londen maakt.

In Manchester en de Britse hoofdstad zelf hangt een levendige grootstedelijke sfeer. Oxford en Cambridge staan natuurlijk al decennia bekend om de prestigieuze universiteiten om te studeren in UK.

Wat zijn de vereisten om te studeren in Engeland?

Droom jij ervan om aan een universiteit in Engeland te studeren? Dan is het noodzakelijk om vloeiend Engels te spreken, vooral als je deelneemt aan discussies in de klas of de rijke Engelse literatuur probeert te begrijpen. Het is dus verstandig om je zo goed mogelijk voor te bereiden voordat je een aanvraag indient.

Als je wilt studeren aan een universiteit in Engeland is het belangrijk dat je kunt aantonen, bijvoorbeeld door een certificaat, wat het niveau van jouw Engelse taalvaardigheden is. De toelatingseisen zijn zwaar op talloze universiteiten en jij bent vast niet de enige die wilt studeren op een van de prestigieuze universiteiten in Engeland. Daarom adviseren wij om voor een voorbereidende cursus te kiezen zoals TOEFL of IELTS. Want één van de vereisten om te studeren aan een Engelse universiteit is de taaltest.

Wat zijn de voordelen van studeren in Engeland?

Een van de voordelen van studeren in Engeland met EF is dat jij je taalvaardigheden snel en gemakkelijk verbetert, omdat je dagelijks in een omgeving bent waar Engels wordt gesproken. Die combinatie maakt studeren in Engeland tot een succes: wat jij in de lessen leert, in theoretisch opzicht, pas je onmiddellijk toe in het dagelijkse leven, tijdens vrijetijdsbestedingen als excursies, sporten of andere sociale activiteiten.

Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. Wat de toekomst ook precies voor jou in petto heeft: Engelse taalvaardigheden komen altijd van pas. Met name als je aan een universiteit in Engeland wilt studeren, een internationale carrière ambieert of van reizen houdt.

Steden als Londen zijn onverminderd relevant op de arbeidsmarkt, zelfs buiten de grenzen van Groot-Brittannië. Als hoofdkwartier van veel internationale bedrijven zijn er daar zowel vacatures als veel mogelijkheden voor zakelijke relaties met toekomstige werkgevers in Nederland. Contacten leggen tijdens je studie in Engeland kan later heel nuttig zijn.

Hoeveel kan studeren in Engeland kosten?

Of je nu studeert in Engeland aan een universiteit, of een taalcursus volgt, al onze programma’s zijn flexibel aanpasbaar aan jouw persoonlijke ambities, leerdoelen en interesses. Dit betekent ook dat de kosten om te studeren in Engeland variëren, afhankelijk van de opties die jij kiest. De kosten van studeren in Engeland worden bepaald door verschillende factoren, zoals:

  • Het aantal lessen dat je kiest
  • De duur van jouw studie in Engeland
  • De bestemming die je kiest

Daarnaast moet je altijd de kosten van levensonderhoud in je budget opnemen. Als jij besluit om te studeren in Engeland met EF, dan hoef je je geen zorgen te maken over jouw verblijf (gastgezin of studentenhuis), de administratieve rompslomp (visum), het boeken van de vluchten en het onderhouden van het contact met de school. Onze studieadviseurs staan dag en nacht voor je klaar, zodat jij je volledig kunt focussen op studeren in Engeland. Als je een overzicht wilt van de kosten van onze programma's, kun je onze gratis brochure online downloaden.

Heb ik een visum nodig om in Engeland te studeren?

Voor studenten die minder dan 6 maanden naar het Verenigd Koninkrijk komen, is er geen visum nodig.

Voor een verblijf van 6 tot 11 maanden, bijvoorbeeld voor een langere taalcursus of voorbereidende cursus, heb je een visum voor kortstondige studenten nodig.

Vanaf meer dan 11 maanden, bijvoorbeeld voor een volledige studie aan een Britse universiteit, heb je een studentenvisum nodig. Je hebt het CAS-nummer van je universiteit en een geldig paspoort nodig.

Bij het passeren van de grens kan je gevraagd worden om een bewijs van toelating tot een universiteit, voldoende financiële middelen, accommodatie en eventuele terugreis.

EF adviseert je graag over welk visum geschikt is voor het programma van jouw keuze.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.