Eén van de beste manieren om Engels te leren, is studeren in Engeland. Bij EF kun je kiezen uit verschillende programma's voor alle leeftijden op de beste bestemmingen. Wie wil er nou niet Engels studeren in hartje Londen, op onze campus in Oxford of aan het strand in Eastbourne of Brighton? Als je ervoor kiest om Engels te studeren in Engeland zul je niet alleen een geweldige tijd meemaken, wij bieden je de flexibiliteit om je studieprogramma af te stemmen op jouw ambities, wensen en doelen. Ga ook studeren in Engeland!

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Engeland
Stad: Londen, Cambridge, Oxford, Brighton, Manchester, Bristol, Bournemouth, Eastbourne

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Engeland
Stad: Londen, Cambridge, Oxford, Brighton, Manchester, Bristol, Bournemouth, Eastbourne

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Engeland
Stad: Londen, Cambridge, Oxford, Brighton, Manchester, Bristol, Bournemouth, Eastbourne

EF Academy

14 - 19 jaar
Middelbaar schooldiploma in het buitenland

Behaal jouw middelbaar schooldiploma aan een EF Academy in Groot-Brittannië of Verenigde Staten.

bestemming: Engeland
Stad: Oxford, Torbay

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
1 jarig

Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.

bestemming: Engeland
Stad: Bestemmingen in heel Engeland

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs

Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.

bestemming: Engeland
Stad: Londen

Waarom studeren in Engeland?

Engels studeren in Engeland is de beste manier om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Ontdek de bakermat van de Engelse taal en verken de metropool Londen, de prachtige kustplaatsen Brighton, Bournemouth en Eastbourne en de academische bolwerken van Oxford en Cambridge tijdens een EF-taalreis naar Engeland. Ongeacht de bestemming en taalcursus die je kiest, maken wij jouw Engelstalige reis tot een onvergetelijke ervaring! Naar school in Engeland, dat is wat jij wilt!

Engels studeren in het land dat beroemde dichters en denkers zoals William Shakespeare, Geoffrey Chaucer en Sir Isaac Newton heeft voortgebracht. Al onze studies in Engeland hebben een flexibele duur van 2 tot 52 weken en zijn gericht op alle niveaus van het Engels, van beginners tot gevorderden. De taalcursussen starten elke maandag.

Studeren in Engeland combineert Engels leren met plezier en culturele educatie. Dompel jezelf onder in de Britse cultuur tijdens een typische afternoon tea of voetbalwedstrijd in het stadion White Hart Lane. Pas de Engelse taalvaardigheden die je tijdens de taalcursus hebt geleerd direct toe in de dagelijks praktijk, in gesprek met moedertaalsprekers. Dus waar wacht je nog op?

Op welke bestemmingen kun je studeren in Engeland?

Hoewel Engeland een relatief klein land is, is het ongelooflijk divers en afwisselend. Wie gaat studeren in Engeland leert de taal, cultuur en mensen goed kennen. De zuidelijke kustlijn staat vol met kleine steden die al eeuwenlang populaire toeristenbestemmingen zijn.

Brighton is bijvoorbeeld de plek voor hipsters en creatievelingen die graag eens wat anders bezoeken dan de bekende steden. Bournemouth daarentegen, is de grootste kustplaats en geweldig voor wie in het weekend graag toch even een city trip naar Londen maakt.

In Manchester en de Britse hoofdstad zelf hangt een levendige grootstedelijke sfeer. Oxford en Cambridge staan natuurlijk al decennia bekend om de prestigieuze universiteiten om te studeren in UK.

Ongeacht de universiteit of bestemming die je ook kiest om Engels te studeren in Engeland - op onze taalscholen, die samenwerken met universiteiten, krijg je altijd en overal uitstekend Engels taalonderwijs, gedoceerd door gediplomeerde, ervaren leraren. Ben je benieuwd naar onze EF Taalscholen in Engeland? Bekijk de video:

In Engeland studeren voor alle leeftijden, niveaus en interesses

We helpen je met Engels studeren in Engeland door op maat gemaakte cursussen aan te bieden. Hierin houden we rekening met leeftijd, persoonlijke behoeftes, budget en huidig taalniveau. Naast de duur en intensiteit, hebben deelnemers ook de mogelijkheid om hun taalcursus te personaliseren op basis van individuele interesses en leerdoelen.

Je kunt kiezen uit een breed scala aan keuzevakken, zodat elke deelnemer zijn Engelse taalvaardigheid verbetert. Om te studeren in Engeland kun je kiezen uit verschillende opties om Engels te studeren. Je kunt ook kiezen hoeveel weken en hoeveel lessen per week je Engels wilt studeren in Engeland. Hieronder zie je enkele van onze meest populaire programma’s en cursussen in Engeland:

Ben jij net geslaagd voor de middelbare school? Of heb jij een studie aan een hogeschool afgerond? Dan sluiten onze studies in Engeland naadloos aan bij jouw opleidingsniveau. Een overzicht van onze tussenjaarprogramma's:

  • Studeren in Engeland na vmbo
  • Studeren in Engeland na havo
  • Studeren in Engeland na vwo
  • Studeren in Engeland mbo
  • Studeren in Engeland hbo

Kies onderwerpen zoals Engelse grammatica, zakelijk Engels of Communicatie & Marketing in het Engels. Op verschillende van onze taalscholen in Engeland kun je je ook voorbereiden op internationaal erkende taalexamens zoals het Cambridge-certificaat, IELTS of TOEFL, via gespecialiseerde voorbereidingscursussen.

Wat zijn de vereisten om te studeren in Engeland?

Droom jij ervan om aan een universiteit in Engeland te studeren? Dan is het noodzakelijk om vloeiend Engels te spreken, vooral als jij deelneemt aan discussies in de klas of de rijke Engelse literatuur probeert te begrijpen. Kortom, wil jij studeren aan een universiteit in Engeland, dan is het verstandig om je zo goed mogelijk voor te bereiden voordat je een aanvraag indient.

Als jij wilt studeren aan een universiteit in Engeland is het belangrijk dat je kunt aantonen, bijvoorbeeld door een certificaat, wat het niveau van jouw Engelse taalvaardigheden is. De toelatingseisen zijn zwaar op talloze universiteiten en jij bent vast niet de enige die wilt studeren op een van de prestigieuze universiteiten in Engeland. Daarom adviseren wij om voor een voorbereidende cursus te kiezen zoals TOEFL of IELTS. Want één van de vereisten om te studeren aan een Engelse universiteit is de taaltest.

Wat zijn de voordelen van studeren in Engeland?

Een van de voordelen van studeren in Engeland met EF is dat jij je taalvaardigheden snel en gemakkelijk verbetert, omdat je dagelijks in een omgeving bent waar Engels wordt gesproken. Die combinatie maakt studeren in Engeland tot een succes: wat jij in de lessen leert, in theoretisch opzicht, pas je onmiddellijk toe in het dagelijkse leven, tijdens vrijetijdsbestedingen als excursies, sporten of andere sociale activiteiten.

Engels is één van de meest gesproken talen ter wereld. Wat de toekomst ook precies voor jou in petto heeft: Engelse taalvaardigheden komen altijd van pas. Met name als jij aan een universiteit in Engeland wilt studeren, een internationale carrière ambieert of van reizen houdt.

Hoeveel kan studeren in Engeland kosten?

Of jij nu studeert in Engeland aan een universiteit, of een taalcursus volgt, al onze programma’s zijn flexibel aanpasbaar aan jouw persoonlijke ambities, leerdoelen en interesses. Dit betekent ook dat de kosten om te studeren in Engeland variëren, afhankelijk van de opties die jij kiest. De studeren in Engeland kosten worden bepaald door verschillende factoren, zoals:

  • Het aantal lessen dat jij kiest
  • De duur van jouw studie in Engeland
  • De bestemming die je kiest als je in Engeland studeert

Als jij besluit om te studeren in Engeland met EF, dan hoef je je geen zorgen te maken over jouw verblijf (gastgezin of studentenhuis), de administratieve rompslomp (visum), vluchten boeken en contact met de school onderhouden. Onze studieadviseurs staan dag en nacht voor je klaar, zodat jij je volledig kunt focussen op studeren in Engeland.

Waarom studeren in Engeland met EF?

Alle EF taalscholen in Engeland zijn modern, gelegen op een centrale locatie en voldoen aan de strikte normen van de gerenommeerde en internationaal erkende onderwijsinstituten, zoals de British Council en EAQUALS.

Van de bruisende metropool Londen en de grootsteden Manchester en Bristol tot de prachtige kustplaatsen Bournemouth en Eastbourne - ongeacht welke EF school in Engeland je ook kiest, één ding is zeker: door uitmuntend taalonderwijs, echte Engelse leerkrachten, kleine klassen en geavanceerde lesmethodes, gebaseerd op communicatie en multimedia, ga je heel veel plezier beleven tijdens het Engels leren.

Je gaat ook elke zes weken een hoger niveau bereiken, hetgeen we kunnen garanderen met ons innovatieve EF Efekta Learning System, dat we hebben ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers van de gerenommeerde Cambridge University en Harvard University.

De beste manier om Engels te leren is dan ook om te studeren in Engeland. Want de Engelse taal spreken en begrijpen eindigt niet als je het klaslokaal verlaat. Door dagelijks onder de mensen te zijn die Engels als moedertaal hebben, spreek je binnen de kortste keren vloeiend Engels. Ook de gesprekken met internationale medestudenten zorgen ervoor dat je Engelse lees-, spreek- en luistervaardigheid snel vooruit gaat.

Naar Hult International Business School in Engeland

Er zijn verschillende cursussen om uit te kiezen als je in Engeland wilt studeren. Belangrijk is dat je weet welke leerdoelen jij nastreeft en hoelang jij precies in Engeland verblijft. We bieden programma’s en cursussen van 6 maanden, 9 maanden tot een volledig jaar aan.

Ben jij echter van plan om aan een universiteit in Engeland te studeren, bijvoorbeeld om een masterdiploma te behalen, dan is Hult International Business School een uitkomst voor jou. De school is centraal gelegen in London en geeft jou de mogelijkheid om een bachelordiploma in Business, Internationale Betrekkingen of Communicatie te behalen.

Meer weten over studeren in Engeland? Bel ons gerust!

Wacht niet langer en reserveer nu. Ga studeren in Engeland! Ben jij nog niet zeker? Wil jij meer weten over studeren in Engeland?

Neem dan contact met onze studieadviseurs op via 085 048 0900 of download de brochure voor meer informatie over studeren in Engeland.