Engeland

Studeren in Londen

Studeren in Londen
4.9
400
(400 beoordelingen)
4.9

Elk jaar gaan er duizenden studenten studeren in Londen. En jij? Met EF kun je Engels studeren in Londen vanaf twee weken tot een heel jaar. Wanneer je verblijft in deze metropool zul je zelfstandiger worden, je Engelse taalvaardigheden verbeteren en waardevolle internationale ervaring opdoen. 'London, here I come!' Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Waarom studeren in Londen?

De charme van Londen heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Zelfs als je nog nooit in deze stad bent geweest, heb je er waarschijnlijk genoeg over gehoord. Engels studeren in Londen heeft extra veel aantrekkingskracht, en omdat er zoveel studenten in de Britse hoofdstad wonen levert dat een enorm sociale sfeer op: je ontmoet snel zowel Engelse als internationale studenten.

Veel bedrijven hebben speciale acties voor studenten, zoals goedkopere entreebewijzen, speciale studentenavonden en all-you-can-eat-mogelijkheden. Ons team in Londen is goed op de hoogte van deze aanbiedingen en geeft studenten regelmatig updates over zulke evenementen, naast de uitjes en excursies die we zelf organiseren. Kom studeren in Londen en word onderdeel van deze levendige gemeenschap!

Engeland staat wereldwijd bekend om zijn prestigieuze universiteiten, dus als je wilt studeren in een stad met een goede academische reputatie, dan is Londen zeker iets voor jou. Door met EF te studeren, kun je je vooruitzichten op de arbeidsmarkt verbeteren, je voorbereiden op een universitaire studie en een kortere weg creëren naar een academische studie in het buitenland dankzij waardevolle certificaten die je nog lang vooruit helpen op de arbeidsmarkt. Van zakelijk Engels tot stageprogramma's, er is een breed scala aan cursussen in Londen om je waardevolle internationale werkervaring te geven.

Als je een studie in het buitenland afrondt, laat je ook zien dat je problemen kunt oplossen, dat je taken kunt uitvoeren en dat je de taal op een gevorderd en professioneler niveau kunt gebruiken. Jouw studie in Londen zal een serieuze indruk maken op toekomstige werkgevers. Je CV zal opvallen en je kansen op de internationale arbeidsmarkt vergroten. Er zijn weinig andere plaatsen in Europa, misschien wel geen, die meer geassocieerd worden met professionele ambitie en gedrevenheid dan Londen.

Studeren in Londen zal je Engels en je internationale carrière een boost geven en je zult een geweldige tijd hebben in een bruisende stad. Onze cursussen in Londen zijn flexibel, dus je kunt zelf kiezen hoe lang je in Londen wilt studeren, van een paar weken tot een heel jaar. Het maakt niet uit hoe lang je in Londen wilt studeren, dit zal de eerste stap zijn op het avontuur van je leven, terwijl je een nieuwe en opwindende cultuur ervaart en nieuwe ervaringen beleeft met mensen van over de hele wereld.

Studeren in Londen voor alle leeftijden en niveaus

Studeren in Londen met EF is voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu Engels wilt studeren in Londen na mbo, of besluit om een tussenjaar te nemen voordat je begint aan jouw studie aan de universiteit - bij EF hebben we talloze mogelijkheden om te voldoen aan jouw leerdoelen, ambities en interesses.

Engels studeren in Londen is flexibel en gepersonaliseerd. Dat betekent dat je je studie in Londen kunt aanpassen aan jouw interessegebieden met keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, Engelse examenvoorbereiding, Britse kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken. Zo maak je van jouw tijd in Londen een investering voor jouw toekomst, die wellicht wel in de metropool zelf ligt.

Als je ervoor kiest om in Londen te studeren, kun je kiezen voor diplomaprogramma's of cursussen waarbij je aan het eind van de cursus een internationaal erkend certificaat ontvangt. Dit is een ideaal programma voor studenten met veel verschillende doelen, variërend van toelating tot een universiteit tot het krijgen van een baan in het buitenland of gewoon om hun taalniveau te meten. Je kunt kiezen tussen een intensieve cursus, voorbereiding op IELTS, TOEFL en een Cambridge-examen. Ook kun je bij EF een University Foundation Program volgen, een voorbereidingsprogramma dat bij succesvolle afronding leidt tot een gegarandeerde toelating tot een van onze partneruniversiteiten.

Als je internationale werkervaring wilt opdoen, kun je je programma's in Londen ook combineren met een stage. Ga na je studie in Londen naar huis met een portfolio vol internationaal erkende taaltests en certificaten. EF's scala aan programma's geeft je de mogelijkheid om je carrièrepad op maat te maken. Onze programma's bieden een aantal keuzevakken en stages of vrijwilligersprogramma's in een lokaal bedrijf.

De stad is ook bijzonder interessant voor de meest ambitieuzen, voor degenen die meer willen en staan te popelen om hun internationale carrière te beginnen. Een reden om in Londen te studeren is Hult International Business School - een business school die ambitieuze studenten van over de hele wereld opleidt en inspireert. Ook hier zijn er veel keuzemogelijkheden. Je kunt een bachelor in Business Administration volgen of kiezen uit een aantal verschillende masteropleidingen.

Verblijf tijdens je studie in Londen bij een gastgezin of studentenresidentie

Wie een taalcursus Engels in Londen doet kan kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden. Veel studenten willen graag in een gastverblijf logeren, bij lokale inwoners met wie je jouw Engels in een relaxte sfeer kunt oefenen.

Anderen verblijven liever in een residentie, waar we altijd studenten van verschillende nationaliteiten bij elkaar zetten zodat je in het Engels met je roommate communiceert. Een residentie geeft je wat meer vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Maar welke accommodatie je ook kiest voor het studeren in Londen: onze accommodatiemedewerkers staan altijd klaar om je te helpen tijdens jouw verblijf.

Ervaar Londen voor een week, een maand, een jaar - welke periode je ook kiest, wij hebben het juiste programma voor je. Studeren in Londen stelt je in staat Engels te leren in de hoofdstad van het land waar de taal voor het eerst gesproken werd. Verbeter je Engels in kleine klassen en met onze ervaren docenten of pas je nieuw verworven vaardigheden toe op straat en word nog beter. Als je besluit om hier te studeren, helpen we je van begin tot eind met de planning. Ontmoet studenten van over de hele wereld en beleef een onvergetelijke leerervaring in Londen - het hart van Engeland.

Ik wil Engels studeren in Londen, what's next?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats om te studeren in Londen. Wil je meer informatie? Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoeveel een studie in Londen kan kosten? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels studeren in Londen.

Veelgestelde vragen

Welke taalvaardigheden heb je nodig om in Londen te studeren?

Als je in Londen aan een universiteit wilt studeren, heb je meestal een hoog niveau Engels nodig. De meeste universiteiten en hogescholen eisen dat je laat zien dat je voldoende kennis van het Engels hebt door een officiële taaltest af te leggen, zoals IELTS of TOEFL. Deze tests meten je vermogen om Engels te begrijpen en te gebruiken in een academische context, dus het is belangrijk dat je je goed voorbereidt voordat je de test aflegt.

Daarom is het een goed idee om je Engels te verbeteren en een voorbereidingscursus TOEFL of IELTS te volgen. Bij EF kun je je voorbereiden door Engels te studeren in Londen aan onze centraal gelegen school in Waterloo. Een van de vele voordelen van studeren in Londen bij EF is dat je je taalvaardigheden ontwikkelt in een omgeving waar dagelijks Engels wordt gesproken, zowel met je nieuwe klasgenoten als met de lokale bevolking. Als je in Londen studeert, kun je het leren van een taal in het klaslokaal combineren met vrije tijd en activiteiten die je taalvaardigheden enorm verbeteren.

Hoeveel kost studeren in Londen?

Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel het kost om in Londen te studeren, omdat het van verschillende factoren afhangt, zoals het soort programma dat je kiest, de school waar je naartoe gaat en hoe je gaat wonen. Het inschrijven voor een studie in Londen kan ingewikkeld zijn en er kan veel administratief werk bij komen kijken. Onze studieadviseurs zijn er om je te helpen met de aanvraagprocedure, zodat jij je kunt richten op het plannen van het avontuur van je leven. Je kunt een gratis brochure bestellen vol informatie over onze scholen en prijzen. Ook kun je bellen met onze ervaren studieadviseurs op 085 048 0900. Zij helpen je graag verder met al je vragen.

Hoe is het om in Londen te studeren?

Studeren in Londen is een geweldige ervaring omdat de stad een rijk aanbod aan onderwijsmogelijkheden en een levendige cultuur heeft. Je krijgt de kans om mensen van over de hele wereld te ontmoeten en verschillende culturen te leren kennen, terwijl je toegang hebt tot een breed scala aan cursussen en programma's in jouw vakgebied. Londen is ook één van de meest dynamische steden ter wereld, met een levendige kunst-, muziek- en theaterscene, dus je raakt nooit uitgekeken op alles wat de stad te bieden heeft.

Maak van Londen een ervaring als geen ander. De Engelse hoofdstad is één van de meest cultureel diverse steden ter wereld en biedt je de kans om meer te leren over de Engelse taal en over jezelf. Tijdens je verblijf in het buitenland verbeter je je Engels in kleine klassen en onder het toeziend oog van ervaren docenten. Werk aan je zakelijk Engels of bereid je voor op je eerste TOEFL-test.

Naast de lessen mag vrije tijd natuurlijk niet ontbreken en Londen heeft een aantal hoogtepunten die de moeite waard zijn: De Big Ben, de London Eye, Westminster Abbey, het Parlement en de Tower of London zijn slechts een kleine selectie. De bruisende metropool heeft nog veel meer te bieden en wij helpen je om deze speciale kenmerken te ontdekken. Hoe lang je verblijf in het buitenland in Londen ook duurt, haal het meeste uit deze spannende tijd en beleef één van de beste ervaringen van je leven!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.