Studeren in Londen

Studeren in Londen
4.9
400
(400 beoordelingen)
4.9

Elk jaar gaan er duizenden studenten studeren in Londen. En jij? Met EF kun je Engels studeren in Londen vanaf twee weken tot een heel jaar. Wanneer je verblijft in deze metropool zul je zelfstandiger worden, je Engelse taalvaardigheden verbeteren en waardevolle internationale ervaring opdoen. 'Here I come, London!' Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Studeren in Londen

Gratis brochure

Waarom studeren in Londen?

De charme van Londen heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Zelfs als je nog nooit in deze stad bent geweest, heb je er waarschijnlijk genoeg over gehoord. Engels studeren in Londen heeft extra veel aantrekkingskracht, en omdat er zoveel studenten in de Britse hoofdstad wonen levert dat een enorm sociale sfeer op: je ontmoet snel zowel Engelse als internationale studenten.

Veel bedrijven hebben speciale acties voor studenten, zoals goedkoper entreebewijzen, speciale studentenavonden en all-you-can-eat-mogelijkheden. Ons team in Londen is goed op de hoogte van deze aanbiedingen en geeft studenten regelmatig updates over zulke evenementen, naast de uitjes en excursies die we zelf organiseren. Kom studeren in Londen en word onderdeel van deze levendige gemeenschap!

Studeren in Londen voor alle leeftijden en niveau's

Studeren in Londen met EF is voor alle leeftijden en niveau's. Of je nu Engels wilt studeren in Londen na mbo, of besluit om een tussenjaar te nemen voordat je begint aan jouw studie Engels aan de universiteit - bij EF hebben we talloze mogelijkheden om te voldoen aan jouw leerdoelen, ambities en interesses.

Engels studeren in Londen is flexibel en gepersonaliseerd. Dat betekent dat je je studie in Londen kunt aanpassen aan jouw interessegebieden met keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, Engelse examenvoorbereiding, Britse kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken. Zo maak je van jouw Engels studeren in Londen een investering voor jouw toekomst, die wellicht wel in de metropool zelf ligt.

Engels studeren in Londen bij een gastgezin of studentenresidentie?

Wie gaat Engels studeren in Londen kan kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden. Veel studenten willen graag in een gastverblijf logeren, bij lokale inwoners met wie je jouw Engels in een relaxte sfeer kunt oefenen.

Anderen verblijven liever in een residentie, waar we altijd studenten van verschillende nationaliteiten bij elkaar zetten zodat je in het Engels met je roommate communiceert. Een residentie geeft je wat meer vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Maar welke accommodatie je ook kiest voor het studeren in Londen: onze accommodatiemedewerkers staan altijd klaar om je te helpen tijdens jouw verblijf.

Ik wil Engels studeren in Londen, what's next?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats om te studeren in Londen. Wil jij meer informatie? Wil jij bijvoorbeeld een antwoord op de vraag: hoeveel kan studeren in Londen kosten?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels studeren in Londen.