Studeren in Malaga

Ervaar het goede leven als je gaat studeren in Malaga. De stad ligt aan de Middellandse Zee en staat bekend als de poort naar de Costa del Sol, een populaire toeristenbestemming. Naast studeren in Malaga heb je genoeg tijd over om naar het strand te gaan. Is er een betere manier om Spaans te leren?

Studeren in Malaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken
Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.
bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Studeren in Malaga

Wie gaat studeren in Malaga neemt daar een duik in de Andalusische cultuur. Deze stad is een mix van Moorse en barokke architectuur en is een geweldige plek om de regionale keuken te ontdekken, zoals gazpacho en gebakken vis. In onze programma's kun je zelf bepalen hoe je het studeren in Malaga afwisselt met vrije tijd. Met extra lessen pik je het Spaans sneller op, terwijl je met meer vrije tijd de stad sneller ontdekt en extra kunt veel relaxen op de fantastische stranden. Alle programma's omvatten activiteiten zoals stadsrondleidingen en flamencoavonden om je extra te laten genieten van deze stad. Wie gaat studeren in Malaga, heeft daar ontzettend veel plezier en leert er beter Spaans.

Spaans spreken

Wat je startniveau ook is: tijdens het studeren in Malaga gaat je Spaans sowieso vooruit. Afhankelijk van je taalervaring kun je erop rekenen om binnen een paar dagen al met meer vertrouwen Spaans te spreken en na de eerste weken aanzienlijke vooruitgang in je taalvaardigheden te hebben geboekt. Je leert aan de hand van een curriculum dat we al sinds 1965 doorontwikkelen, dus we weten inmiddels wat wel en niet werkt. Ga studeren in Malaga en til je Spaans naar en hoger plan om zo je doelen te bereiken.