Spanje

Studeren in Malaga

Studeren in Malaga
4.5
693
(693 beoordelingen)
4.5

Ervaar het goede leven als je gaat studeren in Malaga. De stad ligt aan de Middellandse Zee en staat bekend als de poort naar de Costa del Sol, een populaire toeristenbestemming. Naast studeren in Malaga heb je genoeg tijd over om naar het strand te gaan. Is er een betere manier om Spaans te leren? Dacht het niet. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Studeren in Malaga

Wie gaat studeren in Malaga neemt daar een duik in de Andalusische cultuur. Deze stad is een mix van Moorse en barokke architectuur en is een geweldige plek om de regionale keuken te ontdekken, zoals gazpacho en gebakken vis. In onze programma's kun je zelf bepalen hoe je het studeren in Malaga afwisselt met vrije tijd. Met extra lessen pik je het Spaans sneller op, terwijl je met meer vrije tijd de stad sneller ontdekt en extra kunt veel relaxen op de fantastische stranden. Alle programma's omvatten activiteiten zoals stadsrondleidingen en flamencoavonden om je extra te laten genieten van deze stad. Wie gaat studeren in Malaga, heeft daar ontzettend veel plezier en leert er beter Spaans.

Spaans spreken

Wat je startniveau ook is: tijdens het studeren in Malaga gaat je Spaans sowieso vooruit. Afhankelijk van je taalervaring kun je erop rekenen om binnen een paar dagen al met meer vertrouwen Spaans te spreken en na de eerste weken aanzienlijke vooruitgang in je taalvaardigheden te hebben geboekt. Je leert aan de hand van een curriculum dat we al sinds 1965 doorontwikkelen, dus we weten inmiddels wat wel en niet werkt. Ga studeren in Malaga en til je Spaans naar en hoger plan om zo je doelen te bereiken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.