Verenigde Staten

Taalcursus in Seattle

Taalcursus in Seattle
4.8
610
(610 beoordelingen)
4.8

Met een Engelse taalcursus in Seattle vind je je weg in de business- en cultuurhoofdstad van de Pacific Northwest. De stad is thuishaven van zowel mondiale bedrijven als een levendige kunstwereld en de vaardigheden die je tijdens je taalcursus in Seattle opdoet, zullen je enorm goed van pas komen! Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Taalcursus in Seattle

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: Seattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: Seattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: Seattle
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: Seattle

Waarom een taalcursus in Seattle?

Wil je graag een nieuw land en nieuwe cultuur ontdekken terwijl je aan je Engels werkt? Wil je graag naar een Amerikaanse universiteit studeren maar moet je daarvoor je taalniveau naar een hoger plan tillen? Misschien droom je wel van een steengoede carrière maar heb je daar meer Engelse taalkennis voor nodig?

Wat je ambities ook zijn, een taalcursus in Seattle kan je helpen om je dromen waar te maken. Van vakantieprogramma's van twee weken tot een uitwisseling van een jaar, en van korte opfriscursussen tot intensieve onderdompelingsprogramma's: we zijn het gewend om allerlei types studenten met allerlei behoeften les te geven. Pas je taalcursus in Seattle aan aan je eigen situatie om het voor jou perfecte programma te kunnen volgen.

Taalreizen Seattle zijn speciaal voor de sportliefhebber

De iconische skyline van de stad is slechts een van de prachtige zaken die je zult ontdekken tijdens een van onze taalreizen Seattle. Deze plek is een van de hipste steden van Amerika, de geboorteplaats van Starbucks en een belangrijk knooppunt van rockmuziek, hiphop en meer. Slenter over Pike Place Market om wat lokale ingrediënten te scoren voor een maaltijd of stap in het reuzenrad naast Puget Sound.

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij professionele basketbal-, honkbal- en voetbalwedstrijden in de stad. Daarnaast zijn er nog talloze kunstgalerieën, musea en ander andere culturele bezienswaardigheden om te ontdekken. Schrijf je daarom vandaag nog in en pak je koffers voor een van onze taalreizen Seattle.

Engels leren in Seattle is zowel leerzaam als leuk

Seattle is een geweldige plek om Engels te leren, en een taalcursus in Seattle aan onze indrukwekkende taalschool helpt je om zowel je taalvaardigheden te verbeteren als de stad te ontdekken. In Seattle studeren levert je veel nieuwe ervaringen en zelfvertrouwen in het spreken van Engels buiten de klas op.

Alle voorzieningen die je nodig zou kunnen hebben bij het studeren zijn aanwezig, en met het aanbod van geweldige activiteiten wordt jouw taalcursus in Seattle zowel leerzaam als leuk. Leer skiën op de met sneeuw besprenkelde bergtoppen, relax aan het water, ervaar het bruisende nachtleven en nog veel meer!

Welk taalniveau heb je nodig voor een taalreis naar Seattle?

Ongeacht je huidige taalniveau zijn er altijd taalreizen Seattle die aansluiten op jouw behoeften. De intensieve cursus, ons populairste programma, versnelt jouw leerproces ongeacht de tijd die je hebt in Seattle. Wil je liever extra vaak de stad in, dan kun je ook kiezen voor een langzamere cursus met meer vrije tijd.

Je kunt je ook specifiek voorbereiden op internationaal erkende Engelse taalexamens voor een zo goed mogelijke uitslag. Voor welke van onze taalreizen Seattle je ook kiest, je kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht van leraren die de innovatiefste lesmethoden gebruiken om jou te helpen bij het bereiken van je doelen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.